Παιχνίδι για την υπέρβαση

Μπαίνουμε στη 12η στροφή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο Πανιώνιος ταξιδεύει στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα. Σίγουρα πολύ πιο ήρεμος απ’ ότι πριν μία εβδομάδα όταν ετοιμαζόταν να υποδεχθεί τον Πλατανιά. Με πολλά περισσότερα προβλήματα όμως, καθώς στους Λαμπρόπουλο, Μενδρινό προστέθηκαν οι Ανδράλας και Διαμαντάκος. Δύο αξιόπιστες λύσεις στα πλάνα του Ελευθερόπουλου.

Όπως και να έχει, ο Πανιώνιος έχει δείξει φέτος ότι δεν στηρίζεται σε μονάδες, αλλά είναι ομάδα συνόλου. Ο ένας παίζει για τον άλλο. Και όποιος κληθεί να παίξει θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Πάντως, προσωπικά, μου «μυρίζει» έκπληξη στην ενδεκάδα των «κυανέρυθρων» ενόψει Αστέρα. Ποια θα είναι αυτή θα τη δούμε την Κυριακή…

Ο Αστέρας αναμφισβήτητα είναι από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος και αν ο Πανιώνιος πάρει αποτέλεσμα στην… απόρθητη, φέτος, Τρίπολη (5 στα 5) τότε θα πρέπει να αρχίσει να ωριμάζει η σκέψη ότι αυτή η ομάδα, με τα τόσα προβλήματα, μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος. Όχι πως αν ηττηθεί, δεν μπορεί να ελπίζει στο ίδιο.

Ήδη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της έως τώρα. Κι αν σταθεροποιήσει την απόδοσή της τότε θα μπορούμε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και ο Αστέρας, που έχει ίσως 7 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Πανιώνιο, θα έχει δύσκολο έργο. Όπως σχεδόν όλες οι ομάδες που τον αντιμετώπισαν φέτος.

Αυτό που πραγματικά μου προκαλεί αίσθηση και δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι της Κυριακής είναι τα λόγια ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου που δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο από το ξεκίνημα της σεζόν και καθημερινά προπονείται εκτός ομάδας στο Κορωπί, μαζί με όσους επίσης δεν υπολογίζονται. Λόγια που έχουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί ειπώθηκαν λίγες ώρες μετά το νικηφόρο 4-0 επί του Πλατανιά.

«Φίλε, πραγματικά χαίρομαι όταν η ομάδα κερδίζει. Ακόμα και αν δεν υπολογίζομαι, εγώ νιώθω μέλος αυτής της ομάδας. Παίζουν οι φίλοι μου, οπότε χαίρομαι και εγώ μαζί τους» ήταν τα πρώτα του λόγια για να ολοκληρώσει αναφερόμενος στον Ελευθερόπουλο: «Οι προπονήσεις που κάνει είναι εκπληκτικές. Είναι πολύ καλός. Όλοι μαθαίνουν πράγματα. Μακάρι και εγώ να μπορούσα να ακολουθήσω τις προπονήσεις. Γιατί πιστεύω πως αυτό θα με βελτίωνε. Και στο ψυχολογικό κομμάτι, να ξέρεις, είναι πολύ μπροστά. Δεν αφήνει την ομάδα να επηρεαστεί από τίποτα. Έχει τον τρόπο του. Είναι δίπλα στον καθένα».

Πραγματικά, δεν έχω ακούσει ποδοσφαιριστή σε αυτά τα χρόνια που κάνω το ρεπορτάζ του Πανιωνίου, να μην υπολογίζεται από τον προπονητή του, να είναι εκτός ομάδας και να μιλάει με τέτοια κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του και τη δουλειά που κάνει σε όλους τους τομείς.

Μπορεί να μην δικαιωθεί στον Πανιώνιο, αλλά με τον χαρακτήρα που διαθέτει, δεν θα αργήσει να βρει τον δρόμο του ο συγκεκριμένος «κυανέρυθρος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.