Στόχος ένας τίτλος…

Η νέα βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού στα Χανιά, βάζει...φρένο στα σχέδια αντεπίθεσης των Πράσινων στο πρωτάθλημα. Σε κακή μέρα βρέθηκαν ο Ρότσα και οι παίκτες του, όμως ακόμα και με αυτή την μέτρια εμφάνιση στα Περιβόλια, δικαιούνταν περισσότερα στο φινάλε...

Αδύναμο ξεκίνημα στο παιχνίδι, πολλά λάθη στη μεταβίβαση της μπάλας και κενά στην μεσαία γραμμή… Η απουσία του πολύτιμου Βιτόλο, κάτι παραπάνω από αισθητή, ενώ ο Σισοκό ήταν εγκλωβισμένος στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού να γίνεται από τα άκρα… Ο ορεξάτος Μαυρίας προσπάθησε από την μια πλευρά, όμως ο Φορναρόλι ήταν ο αδύναμος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα…Η απόδοση του Ουρουγουανού κυμάνθηκε και πάλι σε χαμηλά επίπεδα, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν “γνωρίζει” την θέση… Όμως οι πολλές απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών ( Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Βιτόλο, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σο), δεν άφησαν και πολλά περιθώρια επιλογών στον τεχνικό του Τριφυλλιού… Υπάρχει βέβαια και η λύση Μπαρμπαρούση για τα άκρα της επίθεσης…

Αν μπορεί να κρατήσει κάτι ο Ρότσα από την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά, είναι η αντίδραση των παικτών του στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου. Ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, οι Πράσινοι πάλεψαν και κυνήγησαν με πάθος την ανατροπή στα δεδομένα του αγώνα.

Ο δρόμος που ακολουθούν οι Πράσινοι στο πρωτάθλημα έμοιαζε εξ’ αρχής δύσκολος, ωστόσο τελευταία έχει γίνει …δύσβατος. Η απόσταση από τις πρώτες θέσεις έχει μεγαλώσει και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, χρειάζεται …ρεαλισμός. Ο Παναθηναϊκός ασφαλώς και οφείλει να συνεχίσει την προσπάθεια του στο πρωτάθλημα με “υποχρέωση” την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Υπάρχει και η μεγάλη πρόκληση στο Λονδίνο, όπου σε ενενήντα λεπτά κόντρα στην Τότεναμ θα παιχτεί η πρόκριση της ομάδας. Και εκεί όλα γίνονται! Όμως ο πρώτος στόχος του συλλόγου πρέπει πλέον να είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το Τριφύλλι έχει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή στην σεζόν, μπαίνοντας σε μια διοργάνωση που μπορεί να του δώσει έναν τίτλο. Και μια επιτυχία σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, θα αποφέρει σε βάθος χρόνου πολλαπλά οφέλη για τον νεανικό Παναθηναϊκό, που βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία της δημιουργίας μιας ομάδας με γερές βάσεις για το μέλλον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.