Το σύνδρομο του πρώτου ημιχρόνου…

Ένα ακόμα 45λεπτο χαμένο. Ένα ακόμα παιχνίδι που οι «κυανέρυθροι» πηγαίνουν στα αποδυτήρια με δύο γκολ στη πλάτη. Ένα ακόμα δεύτερο 45λεπτο που ανήκει αποκλειστικά στον Πανιώνιο.

 
Ένα ακόμα παιχνίδι με την ίδια κατάληξη. Με το ίδιο αποτέλεσμα. Ήττα. Με το ίδιο σκορ. 2-1.
 
Ο Πανιώνιος, για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική και τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα «πέταξε» 45 λεπτά και το πλήρωσε, όπως είχε συμβεί και τις προηγούμενες δύο. Με ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και Αστέρα στην Τρίπολη.
 
Φαίνεται πως το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί άμεσα από τους εμπλεκόμενους, προπονητή, τεχνικό τιμ, παίκτες, γιατί πρώτα απ’ όλα είναι άδικο γι’ αυτούς να πηγαίνει στα σκουπίδια η σκληρή δουλειά μιας εβδομάδας. Και παράλληλα, να δίνονται δικαιώματα για αμφισβήτηση. Το αν πρέπει να συμβαίνει αυτό ή όχι είναι άλλο θέμα.
 
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του σίγουρα έχουν τις ευθύνες τους για την εικόνα που παρουσιάζει ο Πανιώνιος στα πρώτα ημίχρονα, των συγκεκριμένων αγώνων. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους πρωταγωνιστές εντός των τεσσάρων γραμμών. Και η μία πλευρά και η άλλη θα εντοπίσουν και θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Έχουν δείξει πως έχουν και την ικανότητα και τη διάθεση για να το πετύχουν.
 
Η συγκεκριμένη ομάδα έχει ταλέντο, ενώ όπως έχει αποδείξει διαθέτει και ποιότητα. Πολλοί παίκτες στερούνται εμπειριών. Κι αυτό τους βγαίνει στα παιχνίδια. Και για να μιλήσουμε και για το παιχνίδι της Κυριακής, απέναντί τους είχαν παίκτες εγνωσμένης αξίας. Διεθνείς ποδοσφαιριστές που ακόμα και αν δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση, μπορούν και το καλύπτουν με την εμπειρία τους και την ποιότητά τους.
 
Κοιτάξτε ατομικά τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού και δείτε τα παιχνίδια που έχουν οι μεν και οι δε στη μεγάλη κατηγορία. Και τότε θα καταλάβετε πως ένας από τους λόγους της ήττας των «κυανέρυθρων» ήταν και η εμπειρία.
 
Πρωταρχικός στόχος του Πανιωνίου, ήταν, είναι και θα είναι η παραμονή στη κατηγορία. Φαίνεται όμως πως δεν είναι εύκολο να το «χωνέψουν» τα «κυανέρυθρα» μυαλά. Βλέπετε, οι 21 βαθμοί δημιούργησαν, δίχως λόγο, υψηλές προσδοκίες.
 
Η πραγματικότητα όμως είναι μία. Ο συγκεκριμένος Πανιώνιος έχει χτιστεί για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Κι όπως φαίνεται θα τον πετύχει. Οτιδήποτε προκύψει πέρα απ’ αυτό θα είναι κέρδος.
 
Πάντως, προσωπικά, η απογοήτευση-προβληματισμός από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν έχει να κάνει με την ήττα του Πανιωνίου και τον τρόπο που ήρθε, αλλά από τις μεμονωμένες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ελευθερόπουλου και συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, που δεν υπάρχει λόγος να αναφερθεί το όνομά του.
 
Έχοντας τελειώσει τη σύντομη συνέντευξη με τον προπονητή του Πανιωνίου και ακούγοντας τις μεμονωμένες, επαναλαμβάνω, αποδοκιμασίες σκέφτηκα πως κάποια πράγματα, δυστυχώς, δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν ποτέ. Ακόμα και πρωτάθλημα να πάρει ο Πανιώνιος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.