ʼρωμα διακοπών και το νέο μήνυμα του Ντιακιτέ

Με τα εισιτήρια των χριστουγεννιάτικων διακοπών ανά χείρας, πήγαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Πάτρα για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή τους μέσα στο 2012. Βεβαίως, όπως αναμενόταν «σφράγισαν» το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αλλά με περιπετειώδη τρόπο (με το σκεπτικό πως η ρεβάνς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ), χωρίς να ικανοποιήσουν–κατά γενική ομολογία- με την εμφάνισή τους.

Ωστόσο, η προσωπική μας άποψη είναι ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν επιχειρούμε να αναλύουμε την εικόνα ενός αγώνα. Και ιδιαίτερα να βάζουμε στη ζυγαριά όλες τις παραμέτρους, οι οποίες με μία πρώτη και πρόχειρη ματιά ενδεχομένως και να μας διαφεύγουν.
Παράλληλα, όλοι όσοι είμαστε σε ρόλο θεατών, είναι εύκολο να ασκήσουμε έντονη κριτική, όταν μία ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές. Το θέμα, λοιπόν, είναι γιατί ο Ολυμπιακός έκανε στην Πάτρα ίσως την χειρότερη φετινή εμφάνισή του.
Η απάντηση στο ερώτημα είναι απλή: οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν εμφανίστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αγωνιστική υποχρέωσή τους, εξαιτίας του αποτελέσματος στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και του κλίματος διακοπών που θα επικρατούσε εντός των τειχών, καθώς μετά το ματς με την Παναχαϊκή οι «Πειραιώτες» σκορπίζουν για την χειμερινή ξεκούρασή τους.
Ναι μεν επειδή είναι επαγγελματίες, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έχουν πάντα την απαίτηση να αποδίδουν σε υψηλό επίπεδο. Αλλά είναι σαν όλους εμάς: άνθρωποι με ανάγκες και αδυναμίες. Αλήθεια, πόσοι έχουν όρεξη για δουλειά την τελευταία ημέρα πριν απ’ την έναρξη των διακοπών; Βεβαίως, έτσι οι παίκτες του Ζαρντίμ έδωσαν το δικαίωμα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο να επιχειρήσει να φέρει τα πάνω – κάτω.
Η ουσία είναι  πως τις επόμενες ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» θ’ απολαύσουν τις χειμερινές διακοπές τους. Θα γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους μετά από το πιο κοπιαστικό κομμάτι της περιόδου, εξαιτίας των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και λίγο πριν φύγει το 2012, θα επιστρέψουν στη βάση τους με περισσότερη διάθεση και κυρίως συγκέντρωση στις υποχρεώσεις τους που θ’ ακολουθήσουν.
  Εν κατακλείδι, θα σταθούμε στον Ντρίσα Ντιακιτέ. Ο ακραίος αμυντικός απ’ το Μάλι προσπάθησε να δώσει και πάλι τον καλύτερό του εαυτό. Ήταν σοβαρός απ’ το πρώτο λεπτό ενός αγώνα που έμελλε να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Έστειλε, έτσι, ένα ακόμη μήνυμα πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.