Ηπιε το κώνειο

Ο Αρης, στους διπλούς αγώνες με την Καλλιθέα, «θανατώθηκε» με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Όχι, πέφτοντας στο πεδίο της μάχης, πολεμώντας γενναία, αλλά πίνοντας το κώνειο, στο «Ελ Πάσο», πριν από μερικές ημέρες. Κατά έναν περίεργο τρόπο, το δηλητήριο του το προσέφερε ο ίδιος ο προπονητής του, με την τακτική που ακολούθησε σ΄ εκείνο το παιχνίδι. Ο Λούκας Αλκαράθ, προσπαθώντας να μάθει την ομάδα, προέβη σε αλχημείες άνευ προηγουμένου, οι οποίες επέφεραν εκείνο το οδυνηρό και όπως απεδείχθη, μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα.

«Η εικόνα που έχω, πλέον, είναι πιο ξεκάθαρη για το ρόστερ. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά. Αν μπορέσουμε να ενισχυθούμε θα είναι καλό, φαίνεται ότι η ομάδα το χρειάζεται», είπε ο Ισπανός, μετά το τέλος του ματς. Εχει, λοιπόν, αποκρυσταλλώσει άποψη για το έμψυχο υλικό της ομάδας! Και γιατί αυτό έπρεπε να συμβεί εις βάρος της; Πως είναι να δυνατόν να γίνονται τέτοιου είδους πειράματα; Μιλά, επίσης, για ενίσχυση, γνωρίζοντας, ασφαλώς, το ιδιότυπο μεταγραφικό καθεστώς που έχει επιβληθεί στον σύλλογο και το οποίο επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο από την έλλειψη φορολογικής ενημερότητας. Την ίδια ώρα αποψιλώνει το ρόστερ, θέτοντας παίκτες, εκτός πλαισίου.   

Ο Αρης δεν έχασε απλά την πρόκριση από την Καλλιθέα. Εχασε την τελευταία ελπίδα διάκρισης που του είχε απομείνει φέτος, πίκρανε για μία ακόμη φορά τους φιλάθλους του, έδωσε τη δυνατότητα σε μια ομάδα Β΄ εθνικής να γελά εις βάρος του και παράλληλα ακύρωσε το ραντεβού με τον αιώνιο αντίπαλό του, τον ΠΑΟΚ.  Διότι, ας μην κρυβόμαστε. Την αναμέτρηση με τον συμπολίτη την επιθυμούσε ο Αρης για πολλούς λόγους. Ανάμεσα στους οποίους και εισπρακτικούς, ζώντας σε χαλεπούς (οικονομικά) καιρούς.

Εχω επισημάνει, από το ξεκίνημα της  περιόδου, πως  για τις δυνατότητες και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φετινός Αρης, δεν είναι ντροπή καμία ήττα. Και το υποστήριξα δυνατά, τόσο μετά το 0-2 από τον Πλατανιά, όσο και μετά το 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αποκλεισμός από την Καλλιθέα όμως δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ξεφεύγει από τα όρια της Superleague, υποβιβάζει την αγωνιστική αξιοπιστία των κιτρίνων σε επίπεδο κατώτερης κατηγορίας και τον απαξιώνει στα μάτια εχθρών και φίλων. Ουσιαστικά, τον τοποθετεί σ΄ ένα γκρουπ το οποίο με νύχια και με δόντια παλεύει να αποφύγει από το ξεκίνημα της σεζόν.

Αυτή, λοιπόν, η ήττα, περνά τη λεπτή διαχωριστική γραμμή, όντας, πράγματι ένα αποτέλεσμα ντροπή!  Το πρώτο, φετινό, που κατατάσσεται στη συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι παρόμοιο μ΄ εκείνο το αλήστου μνήμης αποτέλεσμα στα Τρίκαλα, επί Κούπερ. Μόνο που τότε ο Αρης, είχε βάσιμες ελπίδες για κάτι καλύτερο στους υπόλοιπους θεσμούς, στους οποίους ελάμβανε μέρος. Τώρα, δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα….

Το άστρο των Χριστουγέννων, ας φωτίσει την ομάδα, να ξεπεράσει, άλλο ένα σκοτεινό μονοπάτι. Χρόνια πολλά!   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.