Μοναδικό “ερυθρόλευκο” επίτευγμα

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, υπομονή, ευτυχία και επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση. Το 2012 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους και σε όλους τους τομείς, ωστόσο δεν θα πρέπει να το ξεχάσουμε.

 Θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τις επόμενες χρονιές, έτσι ώστε να μην βρεθούμε ξανά σε αυτό το σημείο που μας έχουν οδηγήσει. Ας ελπίσουμε πως το 2013 θα είναι μία ανοδική χρονιά και θα καταφέρουμε γρήγορα να δούμε το φως στην άκρη του τούνελ, γιατί σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα ολοένα και θα δυσκολεύουν.

Στον αθλητισμό το 2012 μας έδειξε πως με κόπο και τρόπο μπορούμε να φτάσουμε στην επιτυχία. Τα χρήματα παίζουν μεγάλο ρόλο στις επιτυχίες, όμως, ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ απέδειξε σε όλη την Ευρώπη – και όχι μόνο- πως αυτό που ανταμείβεται στο τέλος, είναι η σκληρή δουλειά και η μεθοδικότητα.

Ωστόσο “ερυθρόλευκο” χρώμα είχε και η χρονιά στο δεύτερο μισό της. Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Ευρώπη -ίσως και στον κόσμο- που δεν έχει ηττηθεί σε κανένα παιχνίδι στις εγχώριες διοργανώσεις στα μεγαλύτερα αθλήματα.

Αυτό που έχουν πετύχει οι “ερυθρόλευκοι” είναι σπάνιο επίτευγμα. Στο ποδόσφαιρο το σύνολο του Ζαρντίμ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 12 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχοντας αγωνιστεί εκτός έδρας με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Αρη, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο. Στο μπάσκετ έχει 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έχει περάσει από την έδρα του Παναθηναϊκού. Στο βόλεϊ έχει 11 νίκες και έχει χάσει μόνο 5 σετ μέχρι τώρα. Οσο για το πόλο, και εκεί απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Να δούμε αν θα μπορέσει κάποια ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα να σπάσει την κυριαρχία των “ερυθρολεύκων”, εντός συνόρων ή αν ο Ολυμπιακός σαρώσει τα πάντα στο διάβα του χωρίς να γευτεί την πίκρα της ήττας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.