Αποζημιώστε τους…

Το 2012 έχω την αίσθηση πως «εγκατέλειψε» τους φίλους του Πανιωνίου με το χειρότερο, ενδεχομένως, τρόπο. Οι μνήμες από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από το Φωστήρα είναι ακόμα νώπες. Και για τους παίκτες και για το τεχνικό τιμ και για τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Ότι έγινε, έγινε όμως. Ανήκει στο παρελθόν. Υπήρξε χρόνος για ξεκούραση και ανσυγκρότηση. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι παίκτες του είχαν τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζονταν για να εντοπίσουν τα λάθη τους. Με πιο καθαρό μυαλό. Δίχως τη καθημερινή πίεση.

Η επιστροφή στη σκληρή δουλειά ήταν (και είναι) επιτακτική ανάγκη. Ειδικά μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η επανέναρξη της Super League, μετά τη διακοπή λόγω των εορτών, βρίσκει τον Πανιώνιο να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη.

Οι υποχρεώσεις των «κυανέρυθρων» ξεκινούν με δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα στον ʼρη στο «Κλεάνθης Βυκελίδης». Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες χρειάζονται, για διαφορετικούς λόγους, φυσικά, η κάθε μία.

Ο Πανιώνιος καλείται να θυμηθεί το καλό αγωνιστικό του προφίλ. Όπως είχε συμβεί και στη πρεμιέρα και το νικηφόρο αποτέλεσμα επί των «κίτρινων». Σαφώς και πλέον, υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα. Είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Και από πλευράς προσωπών, αλλά και βαθμών.

Στο χέρι ή αν προτιμάτε στα πόδια των παικτών του Πανιωνίου είναι να αλλάξει το άσχημο πρόσωπο του τελευταίου μήνα του 2012. Ο κόσμος του «Ιστορικού», αναμφίβολα (απόλυτα δικαιολογημένα), πληγώθηκε από τον αποκλεισμό από το Φωστήρα και πλέον περιμένει τους παίκτες του «Ελέ» να τους αποζημιώσει για τη στήριξη τους.

Κι έχω την αίσθηση πως με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βυκελίδης» μπορούν να κάνουν μια νέα αρχή και να διαγράψουν τις άσχημες εντυπώσεις με τις οποίες αποχαιρέτησαν το 2012, «ζεσταίνοντας» ξανά τους «Πάνθηρες» που και αυτοί με το τρόπο τους στηρίζουν την προσπάθεια των «κυανέρυθρων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.