Η πολυτέλεια των εναλλακτικών επιλογών

Επανειλημμένως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει εκφράσει την ικανοποίησή για το υλικό με το οποίο δουλεύει καθημερινά, απ’ την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

 Όλα όσα διαδραματίστηκαν στο Φάληρο, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, δικαιώνουν τον Πορτογάλο τεχνικό για την πίστη που έχει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Πριν απ’ τη σέντρα γνώριζε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια σημαντικών παικτών, όπως είναι ο Αμπντούν, ο Σιόβας, ο Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο. Παρεμπιπτόντως, ο Σιόβας και ο «Κάνιο» είναι στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής τους και άμεσα θα τεθούν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Σύντομα, θα γυρίσει στη δράση και ο Αμπντούν.

Παρόλα αυτά, όταν ο Πορτογάλος προπονητής γύρισε το βλέμμα του στον πάγκο με τη συμπλήρωση μίας ώρα στον αγώνα με τη Βέροια, είδε τον Πίνο, τον Φετφατζίδη, τον Πάντελιτς, τον Φέισα, τον Ντιακιτέ και τον Παπάζογλου. Παρεμπιπτόντως, πριν απ’ τη σέντρα άφησε εκτός αποστολής τον Βλαχοδήμο και τον Ζαραδούκα. Δίχως άλλο, τούτες οι εναλλακτικές επιλογές είναι πολυτέλεια για τον τεχνικό των πρωτοπόρων.
Και χάρη σε αυτές ουσιαστικά ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Βέροιας και να φθάσει στο τέλος στη νίκη με 3-0, αξιοποιώντας στον απόλυτο βαθμό φέτος το γήπεδο Καραϊσκάκη (έχει οκτώ νίκες σε ισάριθμες ματς). Ο Πίνο που μπήκε ως αλλαγή απ’ την αρχή του δεύτερου μέρος “σέρβιρε” δύο γκολ. Ο δε Πάντελιτς, ο οποίος πέρασε λίγο πριν απ’ το «φινάλε» στον αγωνιστικό χώρο, πρόλαβε να πετύχει ένα τέρμα (το πρώτο του στη φετινή Σούπερ Λίγκα) και να γίνει «ένα» με την εξέδρα που τον υπεραγαπά.

Δεν χωρεί αμφισβήτηση πως ο Ολυμπιακός διαθέτει το καλύτερο ρόστερ σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Και χάρη στην ποιότητα των παικτών του κατορθώνει και βρίσκει λύσεις, όποτε αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας μίας αναμέτρησης.

Εν κατακλείδι, ο Πίνο έδειξε απ’ το ντεμπούτο του ότι μπορεί να προσφέρει ποδοσφαιρική μαγεία, αλλά και αποτελεσματικές λύσεις. Έχουμε δε την αίσθηση (αν όχι τη βεβαιότητα) πως η συνύπαρξή του με τον Αμπντούν στις πτέρυγες των νταμπλούχων, θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.