Και τώρα το 99

Ο Αρης πρέπει να βρει το δρόμο του, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Η νίκη επί του Πανιωνίου, προσφέρει προσωρινή ηρεμία στην ομάδα και πλέον όλα τα κιτρινόμαυρα φώτα στρέφονται στη μάχη του άρθρου 99 που δίνεται την 11η Ιανουαρίου, στο πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Εφόσον κερδηθεί και αυτή η «μονομαχία», τότε θα μπορούσε να πει κανείς πως το 2013 μπαίνει για τους κιτρίνους, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αλλωστε, τι άλλο από ηρεμία και χρόνο, χρειάζεται μια ομάδα με βεβαρημένο αγωνιστικό και διοικητικό μητρώο, όπως είναι ο Αρης; Σαν ένας άρρωστος που έχει απόλυτη ανάγκη την ψυχολογική υποστήριξη και την πολυτέλεια του χρόνου για να σηκωθεί από το κρεβάτι. Και ο Αρης μπορεί να τα καταφέρει. Μπορεί να ξανασηκωθεί και να σταθεί όρθιος, αρκεί η προσπάθεια να είναι συντονισμένη και διαρκής. Εώς το τέλος.

Διότι, όπως είναι πασιφανές, στον αγωνιστικό τομέα, οι διαφορές με τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την επιβίωση, δεν είναι μεγάλες. Εάν υποθέσουμε πως η ΑΕΚ κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και θα ξεφύγει από τον κίνδυνο, τότε η προσοχή της ομάδας του Αλκαράθ, θα πρέπει να στραφεί στους υπόλοιπους «μνηστήρες». Στον ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει την προσεχή αγωνιστική, στην Κέρκυρα, στη Βέροια, στον Πλατανιά, ακόμη και στον Πανιώνιο, ο οποίος μπαίνει σιγά-σιγά στο πρόβλημα. Με αυτούς θα δώσει τη  μάχη του ο Αρης και είναι σίγουρο πως μπορεί να βγει νικητής.

Αυτό που προέχει, όμως είναι να καταφέρει, την Παρασκευή, να ανοίξει τη διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99. Για να αποκτήσουν οι κόποι, εντός γηπέδου, αντίκρισμα και να γεννηθεί η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Για να μπορέσει ν΄ ανάψει η φλόγα της προσμονής ενός ανθρώπου που θα πιστέψει στη βιωσιμότητα αυτής της ομάδας, επενδύοντας πάνω της.

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, είναι σχεδόν έτοιμο. Επί δύο μήνες, από τις 9 του περασμένου Νοέμβρη, δούλεψε σε εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο πλάνο βιωσιμότητας. Ένα πλάνο, το οποίο θα κάνει «κλικ» στον δικαστή, ώστε ο τελευταίος να δώσει το «φιλί της ζωής». Η δικαστική μάχη της Παρασκευής, κρίνει το μέλλον του Αρη.

Υ.Γ: Επίμονα, τις τελευταίες ημέρες, ο Λούκας Αλκαράθ, κάνει λόγο για οργανωτικές ανορθογραφίες, οι οποίες τον απογοητεύουν. Το είπε ξεκάθαρα στην κάμερα της NOVA, πριν το ματς με τον Πανιώνιο, το επανέλαβε και μετά απ΄ αυτό. Με τον ίδιο ξεκάθαρο τρόπο, λοιπόν, οφείλει να εξηγήσει σε τι είδους οργανωτικές αλλαγές προσδοκά. Για να μην ερμηνεύει ο καθένας, κατά το δοκούν, τα λεγόμενά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.