Όπως πέρυσι…

Εναντίον της Βέροιας, υπήρξε αντίδραση. Είδαμε από τον Πανιώνιο να επιχειρεί μια νέα αρχή, να προσπαθεί, τουλάχιστον, να τερματίσει της 5 σερί ήττες. Και κατά το ήμισυ το πέτυχε, με την ισοπαλία 1-1 στο 90’. Σημείο όπου δέχθηκε την ισοφάριση από τον Κόστλι και αφού βέβαια, είχε προηγηθεί ένα 25λεπτο πίεσης από την ομάδα του Καλαϊτζίδη.

Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν έντονες, πιεσμένες και φορτισμένες. Ο Ελευθερόπουλος τελικώς πείσθηκε να συνεχίσει στον πάγκο του «Ιστορικού», έπειτα και από παραίνεση των «Πανθήρων», αλλά και την άμεση, δημόσια, στήριξη της διοίκησης των «κυανέρυθρων».
 
Η προετοιμασία αυτή τη βδομάδα, εκτιμώ, ότι ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες. Κυρίως λόγω των όσων συνέβησαν. Νομίζω, όμως, ότι ο Πανιώνιος μπορεί να βγει κερδισμένος από αυτή τη μικρή… χιονοθύελλα. Υπήρξε συσπείρωση σε όλους τους τομείς και πλέον, αυτό που απομένει, είναι να το δούμε και στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» και το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.
 
Εκεί όπου ο Πανιώνιος, τούτη τη στιγμή, τουλάχιστον, πάει χωρίς Κουλουχέρη, Γουνδουλάκη και Ντούνη. Τρεις σημαντικές απουσίες, σ’ ένα παιχνίδι που οι «κυανέρυθροι» καλούνται για μία ακόμα φορά να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το θετικό για τον Πανιώνιο είναι ότι και πίστη υπάρχει, αλλά και θυμός για την απώλεια της νίκης την προηγούμενη αγωνιστική.

Και οι παίκτες, αλλά και η τεχνική ηγεσία δείχνουν αποφασισμένοι να τερματίσουν το αρνητικό σερί που μετρούν και αγνοούν τη νίκη από τις 17 Νοεμβρίου. ʼλλωστε και πέρυσι, με την πλάτη στον τοίχο έπαιζε ο Πανιώνιος για την παραμονή του και τα κατάφερε. Γιατί όχι και φέτος;
 
Έχω την αίσθηση ότι αυτή τη φορά ο Πανιώνιος, αν παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος, έχει πολλές και καλές πιθανότητες να φύγει από το Ηράκλειο με το «τρίποντο». Αρκεί, βέβαια, να περιοριστούν στο ελάχιστο τα λάθη, ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.