Για τη νίκη-πιστοποίηση

Μετά την ισοπαλία-παρακαταθήκη στην Τούμπα ο Ατρόμητος έχει μπροστά του το εμπόδιο του αξιόμαχου και ποιοτικού Πλατανιά με σκοπό τη νίκη-πιστοποίηση. Όπως είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξή του στη NOVA, η νίκη είναι μονόδρομος για να μην πάει στράφι ο πόντος στη Θεσσαλονίκη. Για να επιτυεχθεί αυτή, θα πρέπει οι κυανόλευκοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κόντρα στην ομάδα του ʼγγελου Αναστασιάδη.

Ο “αλενατόρε” στο διάστημα που βρίσκεται στο Περιστέρι προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι της ομάδας του περισσότερη ταχύτητα, αλλά και να ανεβάσει τη διάθεση και την ενεργητικότητα των παικτών του. Τα δύο αυτά στοιχεία τα είδαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια που “κοουτσάρισε” την ομάδα. Ωστόσο, άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του, ζητούμενο ήταν και η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας σε συνδυασμό με περισσότερο θέαμα.

Έτσι το νέο στοιχείο που δουλεύει και θέλει να δει να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο είναι η κίνηση χωρίς τη μπάλα, ώστε να διασπάται η κλειστή αντίπαλη άμυνα. Μην ξεχνάτε ότι στο παιχνίδι με τον Κέρκυρα πριν από δύο αγωνιστικές ο Ατρόμητος ευτύχησε να σκοράρει με δύο στημένες μπάλες, γεγονότα που βοήθησαν τους Περιστεριώτες στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ με τον ΠΑΟΚ έλλειψε η δημιουργία και η ορθολογική ανάπτυξη.

Συνεπώς το παιχνίδι με τον Πλατανιά θα δώσει πιο ξεκάθαρο δείγμα από το νέο Ατρόμητο, τον οποίο έχει προαναγγείλει ο Αναστόπουλος ότι θα δούμε σε μία με δύο εβδομάδες από σήμερα. Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε και την ένταξη του Βαγγέλη Μάντζιου στο παιχνίδι των κυανόλευκων, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πολλά από τον 29χρονος φορ. Όπως και να’ χει, μια νίκη με τους Κρητικούς θα αποτελεί και την πιστοποίηση για τον Ατρόμητο πως είναι ξεκάθαρο φαβορί πια, για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα play off.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.