Ο Ζαρντίμ γνώριζε πως μένει μέχρι να φύγει!

Το κλίμα ήταν βαρύ και ο Πορτογάλος είχε πάρει το ρόλο του κυματοθραύστη απέναντι στη δυσαρέσκεια της ερυθρόλευκης εξέδρας για την παρατεταμένη αγωνιστική κάμψη των πρωταθλητών. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδειχνε να ακολουθεί τον δικό του μοναχικό δρόμο, πιστός στο ποδοσφαιρικό του πλάνο, θεωρώντας ίσως, πως αυτό στο τέλος θα τον δικαιώσει.

Όμως όλα ήταν διαφορετικά μετά το ματς με την Καβάλα για το κύπελλο. Η κακή εμφάνιση έφερε γκρίνια σε εξέδρα και διοίκηση, όμως η πίεση δεν οδήγησε σ’ ένα λυτρωτικό ξέσπασμα, αντιθέτως διοχετεύτηκε αυτούσια στον Ζαρντίμ. Ακόμα και η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητήριο του Ρέντη ήταν αθόρυβη, χωρίς διαρροές.

Ήταν ξεκάθαρο πως ακολουθούσε μπόρα και μάλιστα δυνατή, για την οποία έπρεπε να είναι προετοιμασμένος ο Πορτογάλος.

 Την Παρασκευή βρεθήκαμε με την κάμερα της Nova στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε ματς της Superlague. Έμελλε να είναι οι τελευταίες του Ζαρντίμ σαν προπονητής του Ολυμπιακού. Στις ερωτήσεις μας περί πίεσης που δέχεται η ομάδα και περί πιθανού ηλεκτροσόκ το οποίο χρειάζεται για να συνέλθει ο Ζαρντίμ προτίμησε να απαντήσει διπλωματικά και «ξύλινα». Θυμήθηκε τις καλές εμφανίσεις του Champions League, ενώ έριξε όλο το φταίξιμο των μέτριων εμφανίσεων στους αντιπάλους του Ολυμπιακού που παίζουν αντιποδόσφαιρο.

Ήταν εμφανές! Ο Ζαρντίμ ένιωθε πως μετράει ώρες στον ερυθρόλευκο πάγκο και πως όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή (που ίσως είχε ήδη σπάσει). Αδικημένος ή όχι, ο ευγενικός κύριος Ζαρντίμ αποχωρεί χωρίς να προλάβει να αφήσει τη δική του θετική ή αρνητική πινελιά στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο εσωστρεφής του χαρακτήρας ίσως δε λείψει σε πολλούς, πληρώνοντας την έλλειψη κινήτρου και διάθεσης των ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών. Αρχής γενομένης απ’ το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το μπαλάκι περνάει στους παίκτες του Ολυμπιακού για κάτι καλύτερο στο Φαληρικό χορτάρι!

(Διαβάστε την τελευταία συνέντευξη του Ζαρντίμ στο Novasports.gr και στο link www.novasports.gr/news.aspx?a_id=270097&Sport=1&Season=115137&Team=16641&Competition=1713&Round=290561&Country=82)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.