Κέρδισε χρόνο

Κάτι η αλλαγή προπονητή, κάτι η αλλαγή γυμναστή, κάτι το επιτακτικό της νίκης κόντρα στον Πλατανιά, όλα αυτά συνέβαλαν στο να παρουσιάσει ο Ατρόμητος μια μέτρια εικόνα κόντρα στην αξιόμαχη (και χωρίς τον Ουντότζι) ομάδα του ʼγγελου Αναστασιάδη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε πως η ομάδα βρίσκεται στο 30% των δυνατοτήτων της, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Γι’ αυτό άλλωστε είδαμε την Κυριακή έναν κουρασμένο Ατρόμητο. Γιατί μεσοβδόμαδα γίνεται σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Δουλειά η οποία αναμένεται λίαν συντόμως να βγει και στο γήπεδο σύμφωνα με τον “αλενατόρε”.

Την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό (ή την μεθεπόμενη κόντρα στον Ολυμπιακό), όπως έχει προαναγγείλει ο τεχνικός των κυανολεύκων, θα δούμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας. Ωστόσο λέγοντας ο Νίκος Αναστόπουλος την Κυριακή ότι η ομάδα αποδίδει για την ώρα μόλις στο 30% των δυνατοτήτων της, θεωρώ κομματάκι δύσκολο να δούμε τον Ατρόμητο που θέλει ο ίδιος και ο κόσμος της ομάδας στα δύο επόμενα παιχνίδια.

Η νίκη κόντρα στον Πλατανιά πιστοποίησε σίγουρα το ότι ο Ατρόμητος είναι πλέον ξεκάθαρο φαβορί για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στα play off. Μεγαλύτερο κέρδος όμως είναι ο χρόνος που κέρδισε η ομάδα ώστε να δουλέψει απρόσκοπτα και χωρίς άγχος, ώστε να παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο αλλά και το θέαμα που αναζητούν οι φίλαθλοι της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.