Πήρε ανάσα

Μετά από μια μακρά περίοδο ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, άγχους και ...ασφυκτικής πίεσης, ο Παναθηναϊκός ανάσανε στο Περιστέρι! Χρειάστηκαν να περάσουν σχεδόν δύο μήνες γεμάτοι με έντονη κριτική, μουρμούρα και πολλές φουρτούνες, όμως οι Πράσινοι γεύτηκαν και πάλι την χαρά της νίκης και πήραν τρεις βαθμούς με ξεχωριστή σημασία, στην προσπάθεια για εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Από την αρχή του αγώνα ήταν φανερό ότι αντίπαλος των Πράσινων ήταν και το άγχος. Ο Φάμπρι και οι παίκτες του έμοιαζαν να παίζουν σε αυτό το ματς με την πλάτη στον τοίχο. Και μετά από τις απανωτές αποτυχίες, αντέδρασαν στο γρασίδι. Με τον δικό τους τρόπο… Μπήκε μπροστά ο ποδοσφαιρικός εγωισμός, όλοι έπαιξαν για …όλους και κυρίως για την ομάδα, ακολούθησαν πιστά το αγωνιστικό πλάνο και χαμογέλασαν μετά από καιρό. 

Όχι, ο Παναθηναϊκός δεν …μάγεψε κόντρα στον Ατρόμητο. ʼλλωστε κανείς δεν περίμενε θεαματική βελτίωση από τους Πράσινους, μετά από ένα σερί κάκιστων εμφανίσεων.  Όμως αυτή η νίκη έδειξε πως η φλόγα ακόμα σιγοκαίει…

Συντηρητικό και προσεκτικό ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό, λιγότερα λάθη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και περισσότερο πάθος στο παιχνίδι. Οι Πράσινοι έδειξαν ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν, περιόρισαν τον αντίπαλο και όσο περνούσε η ώρα, ανακτούσαν την αυτοπεποίθηση τους. Το… πάρε βάλε γκολ του Τοτσέ στον Ζέκα απάλλαξε τους παίκτες του Φάμπρι από τα …κιλά άγχους που κουβαλούσαν, καταφέρνοντας στην συνέχεια να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι μέχρι και το γκολ-νίκης του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Γιατί στο φινάλε επανεμφανίστηκε το γνωστό σύνδρομο… λαθών.

Ο Τοτσέ έκανε μια από τις πιο ουσιαστικές εμφανίσεις του με την φανέλα του Παναθηναϊκού και είναι ένας από τους λόγους που έφυγε νικήτρια η ομάδα του από το Περιστέρι. Ο Ισπανός είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ του Τριφυλλιού, δυναμική παρουσία στην επίθεση, κάλυψε σωστά τους κενούς χώρους, κράτησε μπάλα όταν χρειάστηκε και κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες. Υψηλά στάνταρ απόδοσης και από τον Ζέκα που έτρεξε χιλιόμετρα και ήταν… παντού. Ο …πρωτάρης Καζιγιάμα ήταν φανερά τρακαρισμένος και δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο ντεμπούτο του, όμως έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ …βελτιωμένος ήταν και ο Φάμπρι που διάβασε σωστά το παιχνίδι.

Νίκη ψυχολογίας και …ηρεμίας ήταν αυτή που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Και στην δύσκολη συνέχεια θα φανεί αν αυτή η θετική εμφάνιση ήταν απλά μια… φωτοβολίδα ή η αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.