Ο νέος, επιθετικός Ατρόμητος

Ναπολεόνι, Μάντζιος, Ουντότζι και Φάμπιο. Τέσσερις παίκτες που ήρθαν για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή του Ατρόμητου. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρωταθλητής των μεταγραφών. Για μια ακόμη φορά Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος κινήθηκαν με μέθοδο και κατάφεραν να κλείσουν τις τρύπες που υπήρχαν στο ρόστερ από το καλοκαίρι.

Με την πώληση του Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ εξασφαλίστηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό, τόσο από τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο της ομάδας, όσο και από το συμβόλαιο του Καμερουνέζου τερματοφύλακα. Έχοντας μάτια και αυτιά ανοικτά, οι ιθύνοντες του Ατρόμητου, χωρίς να “ματώσουν” οικονομικά τον σύλλογο, έφεραν στην ομάδα παίκτες ελεύθερους (Μάντζιος, Ουντότζι, Ναπολεόνι) αλλά εγνωσμένης αξίας. Από την ομάδα έλειπε το εύκολο γκολ. Αναστόπουλος και νέοι παίκτες έχουν δύο μήνες για να το βρουν.

Πλέον η επίθεση είναι γεμάτη, στο τέρμα ο Ράντμαν θα είναι ο βασικός κι ο Μανόλο θα διεκδικεί θέση, ενώ Σιμιτσής και Παπουτσογιαννοπουλος θα παλέψουν για τις ευκαιρίες τους.  Επαφίεται στον Νίκο Αναστόπουλο να δημιουργήσει έναν Ατρόμητο ο οποίος αφενός μεν θα πετύχει τον στόχο εισόδου του στα play off (διαφορετικά η σεζόν θα θεωρείται αποτυχημένη), αφετέρου θα προαπσθήσει στο μίνι πρωτάθλημα να κερδίσει ό, τι καλύτερο μπορεί.

Κατά συνέπεια το σχέδιο είναι μακροπρόθεσμο με ορίζοντα τα play off. Ο “αλενατόρε” μετά το ματς με την Κέρκυρα (16η αγωνιστική), είχε θέσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (20ή αγωνιστική) ως την ημέρα που θα παρουσιάσει τον Ατρόμητο που εκείνος θέλει. Εκ των πραγμάτων αυτό δε γίνεται. Πρώτον γιατί ο Ατρόμητος θα παρουσιαστεί χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές του συν τον βασικό του μέχρι πρότινος τερματοφύλακα και δεύτερον γιατί δεν έχουν προλάβει να ενταχθούν στο κλίμα της ομάδας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

ʼρα καλό θα ήταν να περιμένουμε δύο με τρεις εβδομάδες ακόμα για να δούμε τη “συμπεριφορά” του νέου, επιθετικού Ατρόμητου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.