Τυχερός στην… ατυχία του!

Η έλευση του Μίτσελ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης συνοδεύτηκε απ’ την πρώτη ήττα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα και τα σχόλια για το «γούρι» που έφερε ο Ισπανός στους ερυθρόλευκους, έδωσαν και πήραν.

Αν μιλήσουμε ορθολογικά, ο Μίτσελ δεχρεώνεται κανένα μερίδιο ευθύνης για την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού, ακόμα κι αν κάποιοι ποδοσφαιριστές επηρεάστηκαν απ’ την παρουσία του στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλλον τυχερός στάθηκε ο Ισπανός τεχνικός, αφού το βάρος του αήττητου πρωταθλήματος δεν υπάρχει πια και δε θα χρειαστεί να το κουβαλήσει ούτε μια μέρα στις πλάτες του. ‘Οσο και απ’ τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν παραδέχτηκαν ποτέ (και ορθά) πως είναι στόχος το αήττητο πρωτάθλημα, σίγουρα μια πιθανή πρώτη ήττα με τον Μίτσελ στον πάγκο των ερυθρόλευκων θα επέφερε ένα επικοινωνιακό χτύπημα στο νέο προπονητή.

Πλέον ο Μίτσελ δεν έχει τέτοια βαρίδια επάνω του. Μια νέα (δεύτερη) ήττα δεν θα έχει τις ίδιες συνέπειες και σίγουρα μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να πειραματιστεί και να δέσει τον κορμό της δικής του ομάδας.

Ατυχία για τον Μίτσελ ίσως αποτελεί η πρώτη δοκιμασία του Ολυμπιακού με τον ίδιο στην άκρη του πάγκου. Είναι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μετά τη μέτρια εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό σίγουρα θα παρουσιαστεί πιο προσγειωμένος.

Ο 49χρονος τεχνικός έμελλε να διευθύνει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα, κόντρα στη δεύτερη του πρωταθλήματος που μπορεί  να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Στο συγκεκριμένο ματς θα παίξει ρόλο η προσωπικότητα του νεοφερμένου τεχνικού και η δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αν ο Μίτσελ καταφέρει να κερδίσει τους παίκτες κι εκείνοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το ματς! Χωρίς πολλές τακτικές, χωρίς πολλές πινελιές!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.