Με ποιους είναι η τύχη τελικά;

Μάθαμε μεγαλώνοντας ότι η τύχη είναι με τους τολμηρούς και τους δυνατούς, ιδιαίτερα στον αθλητισμό. Και υπάρχουν πολλά παραδείγματα που το αποδεικνύουν αυτό. Ωστόσο δε μπορεί να καταγραφεί στο "καταστατικό" των ρήσεων ως θέσφατο.
Δημοσίευση: 27/02/2013 - 18:32

Πιο τρανή απόδειξη από το παιχνίδι του Ατρόμητου με τα Γιάννινα δεν μπορεί να υπάρξει. Στο καλύτερο του φετινό παιχνίδι, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πετύχει το μισό γκολ που θα του έδινε και τη νίκη κόντρα στα Γιάννινα, που έπαιξαν στο Περιστέρι σαν τη γάτα με το ποντίκι, που τελικά τη γλίτωσε κιόλας.

Θα μπορούσε μάλιστα και σε κάποια κόντρα επίθεση, να ισχύσει ο περίφημος και περιβόητος άγραφος νόμος του ποδοσφαιρου και να ψάχνουν κι άλλους χαμένους βαθμούς στο Περιστέρι, μετά από μια εμφάνιση που ουδεμία σχέση είχε με το 0-0 προ δύο αγωνιστικών κόντρα στη Βέροια.

Στα θετικά το γεγονός ότι αρχίζει να βγαίνει η δουλειά του Αναστόπουλου και στο επιθετικό κομμάτι, όπου λείπει πλέον μόνο το γκολ. Είδαμε στη Λιβαδειά και στο Καραϊσκάκη έναν Ατρόμητο που ξέρει να παίζει άριστα την κόντρα επίθεση, αλλα είδαμε και με τα Γιάννινα (για πρώτη φορά επί Αναστόπουλου) έναν επιθετικό Ατρόμητο, με πλουραλισμό στον τρόπο ανάπτυξης και με φαντασία και αυτοματισμούς στο παιχνίδι του.

Όλα δείχνουν ότι οι Περιστεριώτες βαδίζουν στον σωστό δρόμο, ώστε να είναι έτοιμοι στα play off, εκεί που ο στόχος της ομάδας δε θα είναι απλώς η συμμετοχή και το τελευταίο ευρωπαικό εισιτήριο.