Το «Φυτανίδειο» σίριαλ

Την ώρα που ο ίδιος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του Ατρόμητου στα play off, το όνομά του έχει αρχίσει και φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με πράσινα γράμματα.

Διάψευση για την ώρα δεν έχει υπάρξει, αλλά ούτε και επιβεβαίωση. Τίποτα επίσημο πάντως δεν υπάρχει για την ώρα και δεν αναμένεται να προκύψει πριν το τέλος των play off.

ʼλλωστε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Φυτανίδη είναι γνωστό και οι πράσινοι έχουν εκφράσει αυτό το ενδιαφέρον στην πλευρά του ποδοσφαιριστή με κάθε νομιμότητα, από τη στιγμή μάλιστα που το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Όπως το ίδιο έχουν πράξει και άλλες ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό. Ενώ και το θέμα της ανανέωσης του συμβόλαιο του από τον Ατρόμητο μπορεί να μοιάζει παγωμένο, αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι και τελειωμένο. Δε θα μπορούσε άλλωστε ο ίδιος να εκθέσει την ομάδα μέσω της οποίας κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος.

Όλα αυτά τα σενάρια γύρω από το πρόσωπό του πάντως δεν είναι τυχαία. ʼλλωστε και ο καπνός που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες από τον ΠΑΟΚ, αλλά και ομάδες από Ουκρανία και Τουρκία αποδείχτηκε ότι προερχόταν από δυνατή φωτιά. Ο Σωκράτης Φυτανίδης κάθε χρόνο κάνει και ένα βήμα μπροστά και τα τελευταία δύο χρόνια έχει πετύχει πολλά με τον Ατρόμητο, αποτελώντας στυλοβάτη της άμυνας, στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας των Περιστεριωτών.

Φέτος δε, απέδειξε ότι εκτός από στόπερ και δεξί μπακ, μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, με ικανότητες στο να βγάλει την ομάδα μπροστά. Πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ όντας πρώτος μεταξύ άλλων και στις δύο αυτές κατηγορίες. Παράλληλα ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε ήδη μία φορά στην Εθνική και τον έχει στην λίστα με τους εν ενεργεία διεθνείς ποδοσφαιριστές παρακολουθώντας τον σε κάθε παιχνίδι.

Όπως καταλαβαίνετε το όνομά του θα «παιχτεί» αρκετά ακόμα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στην θεματολογία των ιστοσελίδων. Τίποτα όμως δεν είναι ακόμα οριστικό σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του. Εκείνος, μέχρι τις 2 Ιουνίου θα παλεύει για να πάρει ο Ατρόμητος το καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.