Όλα ή τίποτα

Η πρώτη αγωνιστική των play off περιλαμβάνει τελικό. Έτσι ακριβώς βλέπουν άπαντες στο Περιστέρι την αναμέτρηση με το ΠΑΟΚ.

ʼλλωστε για τον Ατρόμητο των μηδέν βαθμών, αυτό το ματς είναι η μοναδική ευκαιρία να μπουν δυνατά στο κόλπο της πρωτιάς επικρατώντας του Δικέφαλου του βορρά. Σε αντίθετη περίπτωση θα περιοριστεί σε κάποιο από τα εισιτήρια για το Europa League.

Εκτός από ευκαιρία για επιστροφή στη διεκδίξηση της πρώτης θέσης, είναι και μια ευκαιρία για να αποδείξουν οι παίκτες της ομάδας ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματιος. Όλο το διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία αγωνιστική, μέχρι την έναρξη των play off, ο Γιώργος Παράσχος δούλεψε πολύ στον τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης.

Ενώ, όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα της NOVA, νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον οποίο έχουν ανταποκριθεί οι παλικτες στις απαιτήσεις του, δηλώνοντας ότι περιμένει πολλά από όσα δούλεψαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος θα έρθει “αγχωμένος” στο Περιστέρι, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νοοτροπία νικητή που τον διακατέχει, χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του.

ʼλλωστε γνωρίζει ότι πλέον βρίσκεται σε μία ομάδα με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες που δεν έχει καταφέρει τυχαία όσα έχει καταφέρει τα τρία τελευταία χρόνια. Κόντρα στον ΠΑΟΚ μάλιστα τα πάει αρκετά καλά τα τελευταία χρόνια (από το 2005 κι έπειτα) μετρώντας έξι νίκες, επτά ισοπαλίες, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει μόλις τρεις φορές ανεξαρτήτου έδρας. Στο Περιστέρι δε, ο ΠΑΟΚ δεν έχει φύγει με νίκη εδώ και 32 χρόνια, από το μακρινό πια 1981. Ενώ νωπές είναι οι μνήμες και από τον περσινό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Ατρόμητο στην παράταση.

Γιατί να μην το κάνει άλλη μια φορά ο Ατρόμητος δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στα play off; Όλα ή τίποτα λοιπόν για τους Περιστεριώτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.