Ήταν δύσκολα ή θα είναι δύσκολα;

Οι «κυανέρυθρες» προπονήσεις ολοκληρώθηκαν. Επίσημα και η φετινή σεζόν για τον Πανιώνιο. Πετυχημένη δίχως καμιά αμφιβολία για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε και πλέον οι πρωταγωνιστές μπορούν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Δεν ισχύει το ίδιο για τους διοικούντες και τον προπονητή του «Ιστορικού». Ειδικά για τους πρώτους, τα θέματα που «καίνε» είναι πολλά. Και όχι μόνο ποδοσφαιρικά. Λύσεις στα (πολλά) οικονομικά θέματα που ταλαιπωρούν τον σύλλογο προς το παρών δεν έχουν βρεθεί και το μέλλον μοιάζει αβέβαιο.

Κουβέντα για αδειοδότηση; Θεωρείται απίθανο, ακατόρθωτο να πάρουν οι «κυανέρυθροι», οπότε στο μυαλό της διοίκησης έχει ωριμάσει για τα καλά το «μία από τα ίδια». Ή μήπως όχι τελικά;

Ήταν δύσκολη η φετινή χρονιά ή θα είναι δύσκολη αυτή που έρχεται; Προσωπικά, πιστεύω ότι θα ισχύσει το δεύτερο. Ο Παναγόπουλος έδειξε ότι είναι ικανός προπονητής και ότι μπορεί να λειτουργήσει υπό πίεση (αποτελεσμάτων και όχι μόνο). Χρειάζεται όμως βοήθειες. Όχι το πετάμε στον ωκεανό και περιμένουμε να (δια)σωθεί μόνος του.

Όμως, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας… Ο Πανιώνιος φέτος καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά θέματα. Κάποια από αυτά;

Θα αντέξουν οι παίκτες να αγωνιστούν απλήρωτοι και με λίγα χρήματα που τους προσφέρονται κατά διαστήματα;

Θα αντέξει το «κυανέρυθρο» σωματείο την πίεση και αυτή τη χρονιά; Μια πίεση που έχει ήδη υπόβαθρο δύο χρόνων. Και δεν μιλάω για αγωνιστικά θέματα.

Οι παίκτες που θα αποχωρήσουν θα αντικατασταθούν από τουλάχιστον ισάξιους παίκτες;

ʼλλωστε, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο φετινός Πανιώνιος δεν θα είναι έκπληξη και ότι οι αντίπαλοι γνωρίζουν τους πιτσιρικάδες του, που πλέον απαιτείται να παρουσιαστούν ώριμοι και όχι ενθουσιώδεις.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος σε συνεργασία με τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους ενόψει της νέας περιόδου. Πλέον, το «μπαλάκι» έχει περάσει στα χέρια των διοικούντων την ΠΑΕ. Αυτή έχει το μαχαίρι, αυτή και το καρπούζι. ʼλλωστε, όλοι και όλα εκ του αποτελέσματος κρίνονται…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.