Η σάμπα του Ναπολεόνι

Το σίριαλ της μεταγραφής του στον Ατρόμητο ήταν πολύμηνο και είχε πολλά επεισόδια. Η επιμονή του Γιάννη Αγγελόπουλου να ντύσει τον Στέφανο Ναπολεόνι στα κυανόλευκα είχε τελικά αποτέλεσμα. ʼμα τη αφίξει του στο Περιστέρι, άπαντες έτρεφαν μεγάλες προσδοκίες για τις εντός αγωνιστικού χώρου "πράξεις" του. Εκείνος όμως αργούσε.

Το γκολ στην Τρίπολη ήταν μόνο η αρχή. Το είχε ανάγκη για να ξεμπουκώσει, καθώς φέτος δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του και δεν ήταν εύκολο να πιάσει τα γνωστά υψηλά στάνταρ απόδοσής του. Μάλιστα ήταν σαν να το περίμενε, καθώς το χορευτικό “σάμπα” που έκανε μετά το γκολ, το είχε δουλέψει πριν την προθέρμανση με δάσκαλους τους Σουμπίνιο και Μπρίτο, ενώ από κοντά ήταν κι ο Ιγκλέσιας.

Από την ώρα που η μπάλα βρέθηκε μπροστά του σαν “ξερολούκουμο” ήξερε τί να κάνει. Χωρίς υπεκφυγές. Το υπέροχο γκολ του δεν συνδυάστηκε και με το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά όπως ο ίδιος επιφυλάχθηκε μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα της NOVA, θα προσπαθήσει να πετύχει ξανά γκολ που θα συνδυαστούν με νίκες.

Ο Στέφανο Ναπολεόνι, σαν άλλος Ναπολέων, μπορεί να πάρει τον Ατρόμητο από το χέρι και να τον οδηγήσει εκ του ασφαλούς στην επόμενη μέρα. Μπορεί πάνω του να στηριχτεί η ομάδα της επόμενης περιόδου. ʼλλωστε ο Γιώργος Σπανός δεν του έκανε τυχαία συμβόλαιο δυόμιση χρόνων. Η αίσθηση του γκολ, ο τρόπος που ζει ένα παιχνίδι, το ήθος του και οι κινήσεις του εντός των τεσσάρων γραμμών τον βοηθούν να ξεχωρίζει. Και στο Περιστέρι έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως ξέρουν να αναγνωρίζουν το ταλέντο, το συνδυαζόμενο με ήθος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.