Μια χρονιά σε 90′ (Την Κυριακή όλοι NOVA)

Ο Ατρόμητος βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Ο κόσμος έχει συσπειρωθεί και αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου. Ο Γιώργος Σπανός αδημονεί να δει το δημιούργημά του να δικαιώνει τις προδοκίες του, όταν στην αρχή της χρονιάς μιλούσε ακόμα και για δεύτερη θέση. Το Περιστέρι θέλει να ανοίξει τα φτερά του για την πρώτη πτήση στο Champions League.

Η εικόνα της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν ήταν αντάξια της ποιότητας του ρόστερ. Από τη μέρα όμως που ανέλαβε το τιμόνι ο Γιώργος Παράσχος, η κρυμμένη ποιότητα άρχισε να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της. Μία απόδειξη του ότι είναι πιο εύκολο να χτιστεί μια ομάδα με βάση τις δυνατότητες του υπάρχοντος υλικού και όχι με βάση τη συγκεκριμένη φιλοσοφία ενός προπονητή. O κυρ Γιώργος έτσι βάδισε, χωρίς μαγικά ραβδιά, διέκρινε με το ;μελπειρο μάτι του ότι έπρεπε να αλλάξουν κάποια βασικά πράγματα, κι ο Ατρόμητος από “ασχημόπαπο” έγινε ξανά “κύκνος”.

Το θέμα είναι ότι πλέον πρέπει να διαχειριστεί όλη την ευφορία ενόψει του πιο κρίσιμου ενενηντάλεπτου της ιστορίας του. Εδώ είναι που πρέπει η δεδομένη ποιότητα της ομάδας να συνοδευτεί από την απαραίτητη συγκέντρωση για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα την οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ εντός έδρας!

Εντάξει, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, αλλά ουδείς μπορεί να πει με ακρίβεια το πότε σπάνε. Το μομέντουμ μπορεί να δείχνει Ατρόμητο, αλλά και στην Τρίπολη κανείς δε θέλει να σκέφτεται ότι θα ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα χρονιά σε δύο βδομάδες. Αφήστε δε, που και οι Αρκάδες έχουν κίνητρο καθώς με δική τους νίκη και ήττα του ΠΑΟΚ ακουμπάνε αυτοί το “σεντόνι”.

Μιλάμε για τα πιο συγκλονιστικά play off από καθιέρωσής τους. Η αυριανή μέρα επιτάσσει NOVA από το pre game στις 20.00, μέχρι και αργά το βράδυ, όταν πια θα γνωρίζουμε το ποια ομάδα πανηγυρίζει στα αστέρια και ποια ομάδα θα πρέπει να κάνει από Δευτέρα σχέδια για τη νέα χρονιά. Ατρόμητος, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης παίζουν σε 90 λεπτά μια ολόκληρη σεζόν, ενώ τα Γιάννινα δε θέλουν σίγουρα να βγουν τελευταία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.