No excuses!

Τα δύσκολα αρέσουν στη Εθνική μας ομάδα και το έχει αποδείξει αυτό πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Όποτε έπαιξε με την πλάτη στον τοίχο πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και μάλιστα κόντρα σε ομάδες φόβητρα. Κόντρα στην Λιθουανία γνωρίζουν άπαντες στο γαλανόλευκο στρατόπεδο ότι άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα συνιστά αποτυχία. Μια λέξη άγνωστη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για πάνω από μια δεκαετία.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει σταματήσει να το λέει. Δικαιολογίες δεν χωρούν αν θέλεις να βρεθείς στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ούτε οι απουσίες από το κέντρο της άμυνας, ούτε η κούραση επειδή είναι το τέλος της σεζόν, ούτε ο πλαστικός χλοοτάπητας, ούτε οι μικρές διαστάσεις του γηπέδου, ούτε η Λιθουανία πρέπει να ανακόψουν την πορεία της Εθνικής ομάδας προς τη Βραζιλία.

Ο Πορτογάλος θέλει να δει μια επιθετική ομάδα που θα “μασάει σίδερα”. Που θα μπει στο γήπεδο για να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα. Θέλει να δει παίκτες που θα τρέχουν και θα παθιάζονται για να πάρουν το ματς. Για να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τη χώρα του καφέ. Κανείς δεν πρέπει να αγνοεί ότι η Λιθουανία έκοψε δύο βαθμούς από την Σλοβακία, η οποία μας δυσκόλεψε αφάνταστα στο μεταξύ μας παιχνίδι στη Μπραρισλάβα. Μπορεί η Λιθουανία να είναι στο 99 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά κανείς δεν κέρδισε παίζοντας μόνο με τις φανέλες.

Για να επιτευχθεί ο στόχος, πρέπει αρχής γενομένης από το ματς του Βίλνιους να έρθει το πέντε στα πέντε. Ο στόχος αυτός είναι μέσα στις δυνατότητες και την ποιότητα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. ʼλλωστε το πιο δύσκολο από τα τελευταία πέντε ματς είναι το σημερινό. Ακολουθούν Λιχτενστάιν μέσα-έξω, Σλοβακία και Λετονία μέσα. Το είπε κι ο Κατσουράνης στη συνέντευξη του στη NOVA: “Το ματς αυτό είναι κλειδί για τη συνέχεια αυτής της ομάδας.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.