Ο Ατρόμητος καθιερώθηκε στις "συνειδήσεις"

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Σπανός αποφάσισε να παραμείνει οριστικά στο τιμόνι του Ατρόμητου, ήταν δεδομένο πως ο σύλλογος θα εξακολουθούσε να λειτουργεί εύρυθμα και χωρίς οικονομικά προβλήματα.
Δημοσίευση: 12/06/2013 - 10:22

Χωρίς σπατάλες αλλά με και με την πολύτιμη αρωγή του (ποδοσφαιρικού) μυαλού του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου ήδη πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, πρώτος στη λίστα του Γιώργου Παράσχου, θα φορέσει για πρώτη φορά άλλα χρώματα πέραν του πράσινου στην Ελλάδα και θα το κάνει για τον Ατρόμητο, με τον οποίο συμφώνησε με συνοπτικές διαδικασίες ύστερα από το "ψηστήρι" του μετρ Γιάννη Αγγελόπουλου. Συνεχίζοντας στον μεθοδικό δρόμο που χάραξε τα προηγούμενα χρόνια, ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη σπουδαία μεταγραφή του καλοκαιριού στη Super League.

Απέκτησε τον τρίτο σκόρερ του πρωταθλήματος κι έναν εκ των επτά υποψηφίων για MVP του πρωταθλήματος. Ο Παπαδόπουλος μάλιστα είχε κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, αλλά προτίμησε να "εξαργυρώσει" την εξαιρετική του χρονιά με ένα διετές συμβόλαιο στον Ατρόμητο. Κι αυτό δείχνει πολλά.

Δεν είναι ότι οι Περιστεριώτες πλέον καθιερώνονται στους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου βάσει βαθμολογίας και αγωνιστικών επιτευγμάτων. Είναι ότι πλέον καθιερώνονται στους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου και στις συνειδήσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και των φιλάθλων. Και νομίζω ότι μετράει αρκετά το τί κρύβει στη συνείδησή του ένας πρωταθλητής Ευρώπης όπως ο Παπαδόπουλος, που στα 32 του θεωρεί πως δίνει νέο έναυσμα στην καριέρα του.