Και τώρα;

Μάλιστα... Τελείωσε ο Παναγόπουλος. Και τώρα; Ποιος θα «τρέξει» την ομάδα; Υπάρχει πλάνο; Ή ο Παναγόπουλος «έπιασε» στον ύπνο τους διοικούντες, αυτούς που αποφασίζουν; Ήταν κάτι που περίμεναν ή αιφνιδιάστηκαν; Ερωτήματα αρκετά. Αναπάντητα όμως. Προς το παρόν.

Μετά από σχεδόν 20 μήνες, ο Πανιώνιος θα πορευθεί δίχως το φιλότιμο, την εργατικότητα και τις «θυσίες» του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου. Ο 36χρονος τεχνικός έλυσε από κοινού τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο. Το τι ακριβώς έχει φταίξει και οι δύο πλευρές έφτασαν σε αυτή την απόφαση το γνωρίζουν καλύτερα οι ίδιοι. Οι πρωταγωνιστές.

Η διοίκηση του Πανιωνίου, όμως, δεν ήταν αυτή που πριν μερικές εβδομάδες έδινε «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Παναγόπουλο; Οι ίδιοι άνθρωποι δεν βρίσκονταν στο «τιμόνι» του ιστορικού όταν τον έκαναν πρώτο προπονητή και εμπιστεύονταν τις τύχες της ομάδας στον Παναγόπουλο; Τι άλλαξε έτσι ξαφνικά; Ή μήπως δεν ήταν ξαφνικό;

Ο πρώην πλέον τεχνικός του «Ιστορικού» έδειξε με τι δουλειά του απ’ όταν ανέλαβε πρώτος προπονητής ότι μπορεί ν’ ανταπεξέλθει στο έργο του. Και την ομάδα κράτησε στην κατηγορία και ο Πανιώνιος έπαιξε ωραίο και παθιασμένο ποδόσφαιρο στις μέρες του.

Δεν ξέρω ποιο ήταν το μυστικό του, ούτε και με νοιάζει, όπως νομίζω δεν νοιάζει κανέναν φίλο του Πανιωνίου. Σημασία έχει ότι στο γήπεδο οι παίκτες «μάτωναν» τη φανέλα. Και σ’ αυτό έχει μερίδιο και ο Παναγόπουλος.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι παίκτες του Πανιωνίου στενοχωρήθηκαν, προβληματίστηκαν στο άκουσμα της είδησης του «διαζυγίου» με τον Παναγόπουλο. Αλλιώς τα είχαν στο μυαλό τους. Αλλιώς περίμεναν το πρωί της Δευτέρας, αλλιώς θα το υποδεχθούν.

Οι «πιτσιρικάδες» ένιωθαν τον Παναγόπουλο δίπλα τους κάθε στιγμή. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι οι συμβουλές του και οι παροτρύνσεις του, τους ηρεμούσαν και τους έδιναν κίνητρο. Πλέον, από Δευτέρα κιόλας πρέπει να τα ξεχάσουν και να πορευθούν αναγκαστικά με τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν.

Το ποιος έπραξε σωστά και ποιος όχι θα το κρίνει η ιστορία και φυσικά οι αριθμοί… Τούτη τη στιγμή, μία εβδομάδα μετά την έναρξη της προετοιμασίας το μέλλον του Πανιωνίου μόνο ευοίωνο δεν δείχνει. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο τέλος της συνεργασίας με τον Παναγόπουλο, αλλά στην ευρύτερη κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό και διοικητικό τμήμα του «Ιστορικού»…

Χρόνος για ν’ αλλάξει η κατάσταση υπάρχει. Διάθεση;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.