Από τη θεωρία στην πράξη

Εναντίον του Ολυμπιακού η αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου πήρε σ' ένα ακόμα παιχνίδι αρκετά καλό βαθμό.

Εν αντιθέσει με την επιθετική ανάπτυξη. Εκεί οι «κυανέρυθροι» είχαν τεράστιο πρόβλημα. Δεν απείλησαν καθόλου τον πρωταθλητή Ελλάδας. Δεκτό το ότι το μέγεθος του αντιπάλου που αντιμετώπιζαν ήταν μεγάλο. Ίσως το μεγαλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Το Σάββατο στο δρόμο του εμφανίζεται ο Άρης. Και σ’ αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για λάθη, ούτε για δικαιολογίες. Ο Πανιώνιος πρέπει και οφείλει (πρώτα για τους ίδιους, παίκτες και τεχνικό τιμ) να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Να δείξει ότι «πεινάει» για τη νίκη, ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει, πρωτίστως, είναι οι τρεις βαθμοί.
 
Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα, να οδεύουμε στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, όμως μια νίκη κόντρα σε άμεσο ανταγωνιστή για τη μάχη της παραμονής, όπως λένε και οι πρωταγωνιστές, η νίκη είναι «εξάποντο».
 
Ο Άρης σίγουρα δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος, αλλά με το «μαχαίρι στο στόμα», όπως τόνισε στην ομιλία προς τους παίκτες του, ο Νίκος Παντελής. Ο Πανιώνιος όμως έχει δείξει πως διαθέτει την ποιότητα για να τα καταφέρει. Ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του.
 
Οι παίκτες εμφανίζονται αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι για να πάρουν τη νίκη. Αυτό πρέπει να το (απο)δείξουν στον αγωνιστικό χώρο, να οδηγήσουν τον Πανιώνιο στη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθεί εμφάνιση ανάλογη με τον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό. Συγκέντρωση, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν θα είναι εύκολο το ματς με τον Άρη, ο οποίος είναι «πληγωμένο θηρίο».
 
Ο Ντούνης μίλησε για υπομονή, ο Λάσνικ τόνισε ότι η ποιότητα της ομάδας του εμπνέει σιγουριά για τη νίκη και ο Παντελής σχολίασε ότι ενδεχόμενο άγχος θα μετατραπεί σε δημιουργία. Αυτά στη θεωρία, γιατί τώρα ήρθε η ώρα της πράξης.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.