Τα πιτσιρίκια μεγάλωσαν…

Οι βαθμοί χάθηκαν στην Τούμπα λόγω...αστοχίας του Μπεργκ, απειρίας της ομάδας και έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Κι όμως ο Παναθηναϊκός έφυγε κερδισμένος από τη συμπρωτεύουσα… Οι Πράσινοι κέρδισαν πολλά από το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και απέδειξαν ότι μπορούν και στα δύσκολα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδειξε χαρακτήρα στην Τούμπα. Είχε πείσμα στο παιχνίδι της, πάλεψε μέχρι το τέλος και έφτασε κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Τριφύλλι δεν απείχε πολύ από τη νίκη… Ένα …κλικ. Όταν όμως δεν σκοράρεις τις ευκαιρίες και το …πέναλτι, τότε δεν μπορείς να δικαιούσαι κάτι παραπάνω.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προσέγγισε με σωστή τακτική την αναμέτρηση. Διατήρησε στο δεξί άκρο της άμυνας τον Τριανταφυλλόπουλο και περιόρισε τον Στοχ, ενίσχυσε τη μεσαία του γραμμή με δύο αμυντικά χαφ, ο Πράνιτς ανέλαβε την οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ Ζέκα και Κλωναρίδης γέμιζαν τις πτέρυγες.

Όμως τα πλάνα πήγαν… στράφι από νωρίς. Η αναγκαστική αλλαγή του Κλωναρίδη άλλαξε τα δεδομένα και διαφοροποίησε τα πλάνα του Αναστασίου. Ο Παναθηναϊκός έχασε …ταχύτητα στην αριστερή πλευρά, ο Ντίνας δεν βοήθησε όσο μπορούσε, ενώ ο Μέντες ήταν με διαφορά ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου και άφησε τον Λαγό ( αγωνίστηκε με υψηλό πυρετό) να τρέχει μόνος του.

Ο Μπεργκ ήταν ωραίος στο γκολ, αλλά και …μοιραίος στο χαμένο πέναλτι. Ωστόσο για άλλη μια αγωνιστική, ο Σουηδός έκανε τη διαφορά στην επίθεση του Τριφυλλιού. Και ας σπατάλησε στιγμές μοναδικές στο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε και την απειρία του Ρισβάνη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για τον νεαρό αμυντικό. Άλλωστε έχει δείξει τις δυνατότητες του, έχει ταλέντο και μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα αποκτήσει την εμπειρία που τόσο του λείπει.

Το σημαντικό είναι ότι αυτή η ομάδα βγάζει ΥΓΕΙΑ. Γεμίζει ελπίδα τον κόσμο του Τριφυλλιού και τα πιτσιρίκια του Αναστασίου δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι πως μεγαλώνουν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.