Η άλλη πλευρά του Κριστιάνο

Θεωρείται από πολλούς εκκεντρικός, ματαιόδοξος, εγωπαθής. Μπορεί και να είναι, όμως σε αυτή την περίπτωση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε την ευαισθησία του προσπαθώντας να σώσει ένα άνθρωπο που το μόνο του «έγκλημα» είναι ότι.μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει το ίνδαλμα του.

Το συμβάν έλαβε χώρα το καλοκαίρι, όταν ο Ronald Gjoka έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του φιλικού Ρεάλ – Τσέλσι και αγκάλιασε τον Κριστιάνο. Πλέον, αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο και αυτός που έσπευσε να τον βοηθήσει δεν είναι άλλος από το ίνδαλμα του, που έγραψε το παρακάτω γράμμα απευθυνόμενος στο δικαστήριο:

«Το όνομα μου είναι Κριστιάνο Ρονάλντο και αγωνίζομαι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αγωνιζόμουν στο Sun Life Stadium όταν ένας φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Το όνομα του είναι Ronald Gjoka και είναι ένας νεαρός φοιτητής κολλεγίου. Αγκαλιαστήκαμε, μιλήσαμε για λίγο, μέχρι να έρθει η ασφάλεια να τον συνοδεύσει εκτός του αγωνιστικού χώρου. Δεν έδειξε με ΚΑΝΕΝΑ τρόπο επιθετική ή βίαιη συμπεριφορά. Επίσης, δεν έφερε την πραγματική αντίσταση στην ασφάλεια και την αστυνομία που έσπευσε.

Όπως έχω πληροφορηθεί, έχει παραδεχτεί το λάθος του και κατανοεί τη σημασία της ασφάλειας. Είναι ένας νέος άνθρωπος, 20 ετών, που μεγάλωσε χωρίς πατέρα, μόνο από τη μητέρα του. Είναι φοιτητής στο δημόσιο πανεπιστήμιο του Palm Beach State, στη Φλόριντα, με διεθνή υποτροφία.

Η ανησυχία μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα με την υπηρεσία μετανάστευσης αλλά και με το κολλέγιο του αν οι κατηγορίες εναντίον του δεν αποσυρθούν. Αμέσως μετά το συμβάν οδηγήθηκε στη φυλακή του σταδίου, όπου πέρασε 1,5 ημέρα. Φαίνεται πως εμφανίστηκε ενώπιον δικαστή τη Δευτέρα συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και ζήτησε να αποσυρθούν οι κατηγορίες, αλλά επιλέξατε να αγνοήσετε την παράκλησή του.

Κατανοώ την θέση σας και τη σημασία της επιβολής των κανόνων και των νόμων. Παρ΄ όλα αυτά, θα ήθελα με όλο το σεβασμό να σας παρακαλέσω να ξανασκεφτείτε αυτή την απόφαση και να αποσύρετε τις δύο κατηγορίες που αντιμετωπίζει αυτός ο νέος. Δεν θα ήθελα να τον δω να καταδικάζεται ως εγκληματίας για το λάθος του. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να το δω να καταστρέφεται από ένα λάθος. Σας ευχαριστώ πολύ. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε επ΄ ευθείας μαζί μου, οποιαδήποτε ώρα.

Με σεβασμό, Κριστιάνο Ρονάλντο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.