Απαιτείται προσωπικότητα

Τα ψέματα τελείωσαν για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον. Είχαν στη διάθεσή τους 15 περίπου μέρες να δουλέψουν και να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες παρουσίασαν πριν από αυτή.

Ο Νίκος Παντελής μιλώντας στο Novasports είπε ότι η διακοπή βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα του, ενώ δούλεψε και σε τακτικά ζητούμενα. Πλέον, θα πρέπει να το αποδείξει αυτό η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.
 
Η ήττα από τον Άρη έκανε τη μπάλα να «καίει» και οι παίκτες του Πανιωνίου θα πρέπει να την αντιμετωπίσουν, έτσι «καυτή» όπως την έκαναν οι ίδιοι. Σε διαφορετική περίπτωση τότε το βαθμολογικό «οξυγόνο» θα περιοριστεί σημαντικά στα «κυανέρυθρα» αποδυτήρια και θα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα στη συνέχεια.
 
Τα… άτυχα αποτελέσματα και την ατυχία θα πρέπει να σταματήσουν να την επικαλούνται. Άλλωστε η τύχη βοηθάει τους δυνατούς και τις δυνατές προσωπικότητες και υποβαθμίζει την όποια μιζέρια.
 
Οι παίκτες του Πανιωνίου δεν ξέχασαν τη μπάλα που ήξεραν. Ο «κορμός» είναι σχεδόν ίδιος με πέρυσι, ίδια πρόσωπα ως επί το πλείστον στο αρχικό σχήμα, οπότε τι άλλαξε; Προσωπικότητα και χαρακτήρα έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν.
 
Και επίσης, θα πρέπει να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους με τις εμφανίσεις τους. Καλούνται να βγάλουν όσα δουλεύουν στις προπονήσεις, όπως είπε και ο Νίκος Παντελής, την ώρα που ο Παύλος Μητρόπουλος μιλούσε και αυτός για το νέο ξεκίνημα που θέλουν να κάνουν οι «κυανέρυθροι».
 
Ας αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς, ας παίξουν ξανά ως ομάδα, ο ένας για τον άλλον και όλοι μαζί για τον Πανιώνιο. Να τον φέρουν στη θέση που του αξίζει να βρίσκεται. Άλλωστε, αυτοί τον έχουν κρατήσει «ζωντανό» τα τελευταία χρόνια. Και αυτοί καλούνται να το κάνουν και φέτος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.