Του Αγίου Δημητρίου… Κολοβού

Για μία ακόμα αγωνιστική φέτος ο Πανιώνιος «πέταξε» ένα ημίχρονο. Ευτυχώς για τους «κυανέρυθρους» κόντρα στον Απόλλωνα δεν το πλήρωσαν. Και γι' αυτό ευθύνεται το γεγονός ότι «κλείδωσαν» στα αποδυτήρια τους το κακό (για να μην πω κάκιστο) πρώτο ημίχρονο και ανέτρεψαν το γκολ του Μίνγκα, φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη.

Στο Β’ μέρος, οι «κυανέρυθροι» απέδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα και ατομικά, αλλά και ομαδικά. Αρκεί να μπαίνουν στην άκρη οι εγωισμοί. Όπως έγινε και κόντρα στα Γιάννινα, αλλά και κόντρα στον Απόλλωνα.
 
Ο Δημήτρης Κολοβός επιτέλους για τον Πανιώνιο, αλλά κυρίως για τον ίδιο του τον εαυτό, αποφάσισε να εμφανίσει τα πλούσια ποδοσφαιρικά του προσόντα και να γίνει ο πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας της Νέας Σμύρνης.
 
Το σημαντικότερο όμως είναι ο νεαρός και ταλαντούχος επιθετικός να μην μείνει σε αυτό το παιχνίδι ή καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει κάθε αγωνιστική να ξεπερνάει τον εαυτό του, πολύ απλά γιατί μπορεί να το κάνει. Σε κάθε άλλη περίπτωση αυτό που θα κάνει είναι να αδικεί τον εαυτό του.
 
«Είσαι πολύ μεγάλος παίκτης» του είπε ο Νίκος Παντελής τη στιγμή που τον αντικατέστησε και του έδινε το χέρι στον πάγκο του Πανιώνιου. Οι δύο τους λίγες μέρες πριν το ματς με τον ΠΑΣ είχαν μια ένταση στη σχέση τους. Απέδειξαν ότι έμεινε στο παρελθόν και πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο Πανιώνιος.
 
Ο Νίκος Παντελής προσφέρει σε κάποιες περιπτώσεις, περισσότερα από τις ικανότητές του στον Πανιώνιο. Αγαπάει και βοηθάει την ομάδα του, αυτό δεν μπορεί να του αμφισβητήσει κανένας «κυανέρυθρος». Κόντρα στον Απόλλωνα και αυτός δυσκόλεψε το έργο του, με το σύστημα που εφάρμοσε και τη χρησιμοποίηση μόλις ενός επιθετικού, του Αραβίδη, ο οποίος δεν είναι και φουνταριστός. Άλλαζε συνεχώς θέσεις στους παίκτες του, έκανε αλλαγές, δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια.
 
Ίσως σε κάποια παιχνίδια θα πρέπει να παρατάσσει την ομάδα του με δύο επιθετικούς και όχι απαραίτητα με 4-2-3-1, με το οποίο έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια.
 
Κλείνοντας, οι… τάσεις αυτοκτονίας που εμφανίζει ο Πανιώνιος, αλλά και η τάση που έχει να κάνει τη ζωή δύσκολη από μόνος του, πρέπει να απομονωθούν το συντομότερο. Γιατί δεν θα είναι κάθε μέρα του… Αγίου Δημητρίου (Κολοβού)!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.