Είναι τρελός ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ τα έχει χάσει, δεν ξέρει τι λέει, δεν ξέρει που ήρθε και γενικά οι μέρες του στο Λιμάνι θα είναι μετρημένες.

Κάπως έτσι ήταν τα σχόλια των περισσοτέρων το καλοκαίρι όταν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε καλά στα φιλικά, με τον Ισπανό ωστόσο να επιμένει πως οι “ερυθρόλευκοι” θα είναι έτοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα θα μπορέσουν να χτυπήσουν και την πόρτα των “16” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πρόκριση. Μάλιστα για ένα λεπτό έχασε  την είσοδο του στους “16” από τώρα, όμως πλέον είναι στο χέρι του να το καταφέρει σε δύο βδομάδες. 

Μετά από πέντε αγωνιστικές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι πως ο Μίτσελ τα είχε 400 όταν στόχευε στην πρόκριση. Και αν κάποιοι θεωρούσαν πως στην πρεμιέρα κόντρα στην Παρί η εμφάνιση ήταν τυχαία, τώρα θα πείστηκαν πως αυτός ο Ολυμπιακός έχει τα κότσια να κοιτάξει στα μάτια ακόμα και μία ομάδα που συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. 

Το να πάρεις αποτέλεσμα από την Παρί μόνο εύκολο δεν είναι ακόμα και για τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρειες, και στα δύο παιχνίδια, την ευκαιρία να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην παρέα του Ιμπραϊμοβιτς, όμως σίγουρα κέρδισε πολλά στο ψυχολογικό τομέα. Αυτές οι εμφανίσεις “χτίζουν” τις ομάδες, τις δυναμώνουν και τις καθιερώνουν στον ευρωπαϊκό χάρτη. 

Ο Ολυμπιακός στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ κοίταξε στα μάτια την Παρί και επικράτησε της περσινής φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ, Μπενφίκα. Πλέον απέναντι στην πιο αδύναμη Αντερλεχτ θα πρέπει να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να περάσει στην επόμενη φάση. Οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και ζήλο κόντρα στους Βέλγους γιατί πολλές φορές οι αδιάφορες ομάδες που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, “βραχυκυκλώνουν” αυτές που κυνηγούν το στόχο τους και είναι πλημμυρισμένες με άγχος. 

Ο Μίτσελ ως καλός… στρατηγός θα πρέπει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη σε μία μάχη που δεν έχει αύριο για τους “ερυθρόλευκους”. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος των πρωταθλητών Ελλάδος γι αυτό και δεν πρέπει η αποτυχία να γίνει πιο εκκωφαντική από την επιτυχία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.