Μια στιγμή…

Μια αδράνεια έμελλε να κοστίσει στον Πανιώνιο, να φέρει την ήττα από τον Αστέρα με 1-0 στην Τρίπολη. Οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν εξαιρετικά σε ολόκληρο το παιχνίδι και όπως είπαν και οι πρωταγωνιστές μετά το τέλος του αγώνα, άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Νίκος Παντελής και οι συνεργάτες του, παρά τις απουσίες βασικών παικτών,  είχαν προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες τους για τον αγώνα της Τρίπολης. Με σωστή τακτική και τις γραμμές να είναι κοντά δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα ανάπτυξης στον Αστέρα.
 
Οι «κυανέρυθροι» είχαν εγκλωβίσει για τα καλά τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Ο άξονας των γηπεδούχων δούλεψε σε χαμηλές στροφές και αυτό οφείλεται στα τρεξίματα των παικτών του Πανιωνίου και στις σωστές τοποθετήσεις.
 
Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις ήταν έξω από τα νερά του, ενώ και ο Μπαράλες που σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, είχε εξουδετερωθεί πλήρως από τα δύο στόπερ, Λαμπρόπουλο και Αυλωνίτη. Οι υπόλοιποι απλά γυρόφερναν τη μπάλα μέχρι να βρεθεί λύση.
 
Λύση που τελικώς ήρθε μετά από μια άτυχη στιγμή για τον Αλέξανδρο Κούρο. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του σύμφωνα με τον διαιτητή που έδειξε πέναλτι και ο Μπαράλες το έκανε γκολ.
 
Βλέποντας τα στιγμιότυπα μετά το τέλος του αγώνα, δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να έχει περιορίσει σε τέτοιο βαθμό τα ατού του Αστέρα. Λίγες φάσεις σε όλο το ματς και κυρίως με μακρινά σουτ. Οι γηπεδούχοι δεν πατούσαν περιοχή και ο Πανιώνιος κρατούσε εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας. Μια στιγμή όμως ήταν αρκετή για ν’ ανατρέψει τα δεδομένα και να δώσει στον Αστέρα τη νίκη.
 
Πλέον, ο Νίκος Παντελής και οι παίκτες του οφείλουν να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης με τη Βέροια στη Νέα Σμύρνη. Παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει ο Πανιώνιος οπωσδήποτε, να φτάσει τους 20 βαθμούς και να ξεφύγει ξανά από τις ομάδες που είναι χαμηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι ένα must-win παιχνίδι για τον Πανιώνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.