Ενότητα και ομιλία πριν τα Περιβόλια

Επί κρητικού εδάφους ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Οι "κυανέρυθροι" γυμνάστηκαν στο γήπεδο του Μάλεμε στα Χανιά με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να καλείται να αντιμετώπισει κάποια αγωνιστικά προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Σίγουρα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Θέμης Κουλουχέρης και Αλέξανδρος Κούρος, ο οποίος θα λείψει για πρώτη φορά από αγώνα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης, νοκ-άουτ έχει τεθεί από το ματς με τη Βέροια ο Απόστολος Γιάννου με θλάση στους προσαγωγούς και θα επιστρέψει στη δράση με τη νέα χρονιά. Και φυσικά ο Μενδρινός που κατέθεσε προσφυγή.

Τελευταίο πρόβλημα ο Νίκος Λιόλιος, ο οποίος ανέβασε πυρετό και κόπηκε από την αποστολή. Έτσι, ο Παναγόπουλος κάλεσε από την ομάδα νέων τον Γιώργο Κωτσαλά για να καλύψει το κενό του. Ένας νεαρός παίκτης που ο Παναγόπουλος είχε αποφασίσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία να τον πάρει στο βασικό στάδιο στη Νάουσα. Οι εξελίξεις όμως δεν το επέτρεψαν και έται δεν μπόρεσαν να δουλέψουν μαζί.

Από εκεί και έπειτα, με το τέλος της προπόνησης και πριν την αναχώρηση του πούλμαν για το ξενοδοχείο ζήτησε από τους παίκτες του να πάνε όλοι μαζί και να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ομάδας Νέων του Πανιωνίου. “Είναι κάτι ιδιαίτερο για τους μικρούς να ξέρουν ότι στην εξέδρα βρίσκεται η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου και τους παρακολουθεί. Τους δίνει επιπλέον κίνητρο” ήταν κάποια από τα λόγια του Παναγόπουλου για να απευθυνθεί στον Παντίδο: “Εσύ Νίκο πέρασες από τις Ακαδημίες του ΠΑΟ, οι παίκτες σας έβλεπαν. Πως ένιωθες;” για να απαντήσει ο Παντίδος: “Ένιωθα πολύ ωραία, μου έδινε κίνητρο”. “Αυτό θέλω και εγώ από εσάς” είπε ο Παναγόπουλος, με τους παίκτες της ομάδας στο δεύτερο γκολ των Νέων να χειροκροτούν όλοι τους αυριανούς πρωταγωνιστές.

Κλείνοντας, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Τάσου Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι αν θα συμβεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ή στο τέλος της σεζόν. Όπως και να χει αυτή η εξέλιξη είναι μία ακόμα δικαίωση του Πανιωνίου και της ιστορίας που έχει να αναδεικνύει και να “φτιάχνει” ποδοσφαιριστές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.