Σηκώνει τα μανίκια και δουλεύει…

Με το χειρότερο τρόπο "φεύγει" το 2013 για τους φίλους του Πανιωνίου, οι οποίοι θα θέλουν σύντομα να ξεχάσουν την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου. Από τη μία ο αποκλεισμός της ομάδας μπάσκετ από τον Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και από την άλλη η αποκαρδιωτική εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ομάδας στα Περιβόλια και η ήττα 1-0 από τον Πλατανιά.

Για το μπάσκετ δεν είμαι ο κατάλληλος για να μιλήσει, ακόμα περισσότερο να προχωρήσει σε ανάλυση. Από συζητήσεις όμως γνωρίζω πόσο “πλήγωσε” τους φίλους του “Ιστορικού” αυτός ο αποκλεισμός.

Στα του ποδοσφαίρου, τώρα, είναι πασιφανές ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά. Πολλή δουλειά για να βρεθεί εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Για να νιώθει ασφαλής, βαθμολογικά και οικονομικά.

Η εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά ήταν η χειρότερη του Πανιωνίου επί ημερών Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, ο οποίος θα πρέπει να σηκώσει τα μανίκια και να πιάσει άμεσα δουλειά για να βελτιώσει τα “κακώς κείμενα”. Όχι μόνο αγωνιστικά.

Το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο για τον Πανιώνιο. Αγωνιστικά και οικονομικά. Οι “κυανέρυθροι”, τούτη τη στιγμή που μιλάμε, περισσότερο πιθανό φαντάζει το γεγονός να αποδυναμωθούν, παρά να ενισχυθούν. Έτσι, ο Παναγόπουλος θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον το 100% των δυνατοτήτων των παικτών του. Τουλάχιστον…

Κόντρα στον Πλατανιά συμφωνώ ότι ο Πανιώνιος δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο μέρος και λίγο στο δεύτερο. Οι “κυανέρυθροι” δεν είχαν κατοχή, άρα δεν είχαν και τρόπο να απειλήσουν. Ο Κολοβός προσπαθούσε επιθετικά να κάνει κάτι καλό μαζί με τον Ντούνη, την ώρα που οι καλύτεροι του προηγούμενου αγώνα Αραβίδης και Καμπάνταης δεν βοήθησαν όσο θα ‘πρεπε.

Αυτός που ξεχώρισε και δείχνει να παίρνει την ευκαιρία του είναι ο Μανώλης Ζαχαράκης, ο οποίος έστω και αριστερά ήταν συνεπής. Εξίσου καλός και ο Αμίρης Κούρντι, ενώ Λαμπρόπουλος και Αυλωνίτης εξαφάνισαν τον Τόρες.

ΥΓ: Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο!

ΥΓ 2: Η διαφαινόμενη πώληση του Αυλωνίτη, του οποίου έληγε το συμβόλαιο το καλοκαίρι, στον Ολυμπιακό θα πρέπει να πιστωθεί ατη διοίκηση. Ότι χρήματα μπαίνουν στα ταμεία είναι ανάσα, ειδικά όταν πρόκειται για μια χαμένη υπόθεση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.