Έναν έχει και τον κράτησε!

Μετά από ένα μικρό …σίριαλ, ο Γιώργος Κουτρουμπής έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Μετά από ένα μικρό …σίριαλ, ο Γιώργος Κουτρουμπής έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος μέχρι το καλοκαίρι του 2019. 

Αν και ακούγονται εδώ και καιρό …σειρήνες από το εξωτερικό, ο Κουτρουμπής προτίμησε να μείνει στους Πράσινους και πείστηκε τόσο από τον Αντρέα Στραματσόνι, όσο και από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για το πρότζεκτ του συλλόγου και το ρόλο που θα έχει στον Παναθηναϊκό. Βέβαια ο μεσοαμυντικός του Παναθηναϊκού έχει αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι αρχίζει να γίνεται …σημαντικός για την ομάδα του, ενώ αισθάνεται την εμπιστοσύνη του προπονητή του. 

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά στην περίπτωση του Κουτρουμπή που αμφισβητήθηκε αρκετά, ωστόσο μεσοαμυντικός των Πράσινων μίλησε με …έργα. Αποκτήθηκε …αθόρυβα από τον Παναθηναϊκό στην πιο δύσκολη εποχή στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και με τη σκληρή δουλειά του, κάθε χρόνο ανέβαινε και ένα σκαλοπάτι. Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν ο άνθρωπος που …κάτι είχε δει στον Κουτρουμπή, του έδωσε την ευκαιρία και τον βοήθησε όσο λίγοι, ενώ ο Στραματσόνι τον πίστεψε και τον καθιέρωσε στον Παναθηναϊκό.

Ο Κουτρουμπής μάλλον θα ζει την καλύτερη εβδομάδα της καριέρας του, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες πέρασε το «κατώφλι» της Εθνικής ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή ανταμείφθηκε από τους Πράσινους για την προσπάθεια του με ένα καλό συμβόλαιο. 

Ο τριπλασιασμός στις αποδοχές του 25χρονου ποδοσφαιριστή φαντάζει και σαν …αποκατάσταση μιας μικρής «αδικίας», αφού το συμβόλαιο του Κουτρουμπή ήταν το τελευταίο από τα … «μνημονιακά». 

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιβράβευσε τον μοναδικό Έλληνα παίκτη που έχει ενεργό – και πρωταγωνιστικό – ρόλο στην ομάδα και «έδεσε» τον Κουτρουμπή για τα επόμενα χρόνια, δίχως να του στερήσει και το δικαίωμα στο ευρωπαϊκό …όνειρο. Γι’ αυτό το λόγο έχει προβλεφθεί αρκετά χαμηλή ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Κουτρουμπή (κοντά στα 2 εκ. ευρώ), καθώς και οι Πράσινοι έχουν αντιληφθεί ότι ο ποδοσφαιριστής τους είναι στο …ραντάρ αρκετών συλλόγων της «Γηραιάς Ηπείρου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.