Έμεινε στο …2013

Η δύση της χρονιάς που έφυγε πριν από λίγες ημέρες βρήκε τον Παναθηναϊκό με δύο σερί νίκες, καλό ποδόσφαιρο και πειστικές εμφανίσεις... Φαίνεται ότι οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έμειναν στο ...2013, γιατί στο Αγρίνιο απλά δεν ...φάνηκαν.

Οι Πράσινοι ήταν απογοητευτικοί στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, έδειχναν έξω από τα …νερά τους, ήταν “βραχυκυκλωμένοι” και εμφανέστατα επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Χωρίς ρυθμό και ενέργεια, έψαχναν τα πατήματα τους, έκαναν δεκάδες λάθη και …παρακολουθούσαν τον παθιασμένο Παναιτωλικό να κάνει το παιχνίδι του.  Ο Λαγός έμεινε μόνος του για να αντιμετωπίσει τα τρια αμυντικά χαφ της αντίπαλης ομάδας, Πράνιτς και Ζέκα ήταν …εξαφανισμένοι, ο Αμπέντ μακριά από τον καλό του εαυτό και υπήρχε σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο ένα τεράστιο κενό στον άξονα. Ο Καπίνο με τις επεμβάσεις του και οι αμυντικοί έτρεχαν για να συμμαζέψουν τα …ασυμμάζευτα, ενώ Μπεργκ και Καρέλης έμοιαζαν απελπιστικά μόνοι στην επίθεση του Τριφυλλιού. 

Ντεφορμέ και ο Γιάννης Αναστασίου που άργησε να “διαβάσει” το παιχνίδι και να βρει τη λύση στον γρίφο των χαφ που του έβαλε ο αντίπαλος προπονητής. Πάντως ο τεχνικός του Τριφυλλιού – και προς τιμήν του- ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του και δείχνει για άλλη μια φορά ότι δεν κρύβεται πίσω από δικαιολογίες.

Με ένα χαμένο – και κάκιστο- ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα και να βάλει …δύσκολα στον Παναιτωλικό. Λίγα πράγματα άλλαξαν στο παιχνίδι των Πράσινων, οι αλλαγές δεν βοήθησαν, οι γηπεδούχοι δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα και τελικά έφτασαν με άνεση στην νίκη. Όπως είπε και ο Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα, ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Έχουμε πλέον δει και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα, αλλά και το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο… Και οι Πράσινοι ακόμα αναζητούν τη διάρκεια στο παιχνίδι τους… 

Υ.Γ. Κίνηση- ματ είναι για το Τριφύλλι η απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς. Σπουδαίος επιθετικός, με ηγετική προσωπικότητα που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους Πράσινους… Και αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες- ηγέτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.