Να μην γίνει σίριαλ…

Μετά από αρκετές ημέρες αναμονής, τελικά ο Τάσος Λαγός αποφάσισε ότι δεν είναι έτοιμος να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έχει καταθέσει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός και το θέμα ...παγώνει.

Όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, φαίνεται ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς διαζύγιο, αφού υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Και δύσκολα αυτή η διαφορά θα γεφυρωθεί, αν δεν ρίξει ο νεαρός μέσος τις απαιτήσεις του.

Ο Παναθηναϊκός ζύγισε την κατάσταση και έκανε το μάξιμουμ της προσφοράς που μπορούσε στον Λαγό, συνυπολογίζοντας την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τα συμβόλαια που υπάρχουν στο ρόστερ. Μια αυξημένη πρόταση κοντά στις απαιτήσεις του παίκτη ίσως να ήταν η αφορμή για να διαταραχθούν οι εσωτερικές ισορροπίες και οι Πράσινοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να «χαλάσει» το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και να …ξεφύγουν από την πολιτική τους.

Ασφαλώς και ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τον Λαγό στο δυναμικό του και πιστεύει στην εξέλιξη του. Γι’ αυτό άλλωστε έγινε και η πρόταση και επέμεινε τόσο ο Νταμπίζας, ενώ ο Λαγός είναι από την αρχή της σεζόν βασικός και εκ των αρχηγών. Όμως όταν φτάνεις το …ταβάνι σου, σταματάς εκεί.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά, αυτή του παίκτη που βρίσκεται από μικρό παιδί στις Ακαδημίες του Τριφυλλιού, άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Αναστασίου, κάνει την καλύτερη επαγγελματική του σεζόν και θεωρεί ότι αξίζει καλύτερο συμβόλαιο, έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού την προοπτική του εξωτερικού. Και αναμφίβολα είναι όνειρο για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και εκτός συνόρων.

Αυτή η υπόθεση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει σίριαλ, γιατί θα κάνει κακό και στον Παναθηναϊκό και στον παίκτη. Ο Λαγός παραμένει στους Πράσινους τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και είναι στο χέρι του να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.