Μόνο παράλογος δεν είναι ο «Κάνιο»

Τελικά μήπως έχει γίνει κάποιος λάθος; Χρειάζεται να επισκεφθούμε κανένα ληξιαρχείο στην Αργεντινή για να βρούμε την άκρη του νήματος; Σίγουρα είναι «πατημένα» 37 ο Αριέλ Ιμπαγάσα;

 Διότι τη «φρεσκάδα» και την επιθυμία για μπάλα που έχει ο «Κάνιο» σε αυτήν την προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, θα τη ζήλευαν πολλοί νεώτεροί του ποδοσφαιριστές.

Στον αγώνα με τον Πλατανιά, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την οξυδέρκειά του για να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα. Μόλις πέρασε στο παιχνίδι, «σέρβιρε» δύο γκολ προκειμένου η ομάδα του να βάλει γερά «θεμέλια» νίκης. Και όταν έκανε το πρώτο (και ενδεχομένως το μοναδικό) λάθος του στο ματς, γύρισε προς τον πάγκο και ζήτησε συγνώμη προς τον Μίτσελ! Απίστευτη προσωπικότητα.

Δικαιολογημένα ο κόσμος τον αποθέωσε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του έμπειρου Αργεντινού μαέστρου. Σκεφθείτε και το άλλο: στα 28 λεπτά που αγωνίστηκε, κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση των εκπροσώπων του Τύπου και να ανακηρυχθεί σε πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης. Πραγματικά, μπορεί να έπαιξε ξανά λίγο, αλλά πρόλαβε να δείξει ξανά την ποδοσφαιρική του ευφυΐα.

Όλα αυτά, μόλις μία ημέρα μετά τη συνέντευξη που μας παραχώρησε για το novasports. Εκεί, όπου δεν είχε διαστάσει να ζητήσει δημόσια νέο συμβόλαιο: «Αν δεν κάνω λάθος, απομένουν τέσσερις μήνες μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Σε αυτό το διάστημα περιμένω τις ευκαιρίες για να παίξω και σε άλλα παιχνίδια. Όπως έχω πει πολλές φορές, θα ήθελα να παίζω λίγο περισσότερο. Θα ήθελα να παίζω πιο πολύ στο Καραϊσκάκη. Από ‘κει και πέρα νιώθω πολύ καλά. Ευτυχώς δεν έχω τραυματισμούς. Ευτυχώς το μυαλό μου λειτουργεί καλά. Θα ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον συναδέλφους μου, με τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού έχω μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνέχιζα σε αυτόν τον σύλλογο για μία χρονιά ακόμα», μας είχε πει χαρακτηριστικά ο «μαέστρος».

Συγνώμη, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις, δεν είναι παράλογος που δηλώνει δημοσίως πως επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό και στην επόμενη περίοδο, παρά το γεγονός πως θα διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του. Παρεμπιπτόντως, είναι κρίμα που ο Ιμπαγάσα δεν είχε θέση στη λίστα που δηλώθηκε απ’ τους νταμπλούχους στην UEFA για τους αγώνες της νοκ άουτ φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.