Διαχείριση για σεμινάριο και… ατυχία

Ας μην κρυβόμαστε. Εδώ και καιρό ο κόσμος του Ολυμπιακού ζει και αναπνέει για τον αγώνα της χρονιάς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Μίτσελ όφειλε να κρατήσεις του παίκτες του συγκεντρωμένους στις εγχώριες υποχρεώσεις τους, προετοιμάζοντας παράλληλα τα εναλλακτικά σχέδια δράσης για το ιστορικό ματς με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Και όχι μόνο αυτό, διότι στην ακροτελεύτια παράσταση πριν απ’ το ραντεβού με τους «κόκκινους διαβόλους», ήθελε να προφυλάξει τη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του που θα ανέβουν στο “παλκοσένικο” του Φαλήρου το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου.

Προσέξτε τούτο: σε σχέση με τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη όπου ουσιαστικά έκανε την τελική πρόβα για την Μάντσεστερ, στο Ηράκλειο προχώρησε σε οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα, διατηρώντας σε αυτήν μόνο τους Ρομπέρτο, Παπαδόπουλο και Σαβιόλα. Ειλικρινά, τόσο εκτεταμένο rotation δεν θυμόμαστε απ’ τον προπονητή των πρωτοπόρων στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στην Κρήτη, όμως, είχε σοβαρότατο λόγο: να προφυλάξει τα «όπλα» του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, παρά τις πολλές αλλαγές, η εικόνα του Ολυμπιακού παρέμεινε εξόχως ελκυστική. Η άνετη επικράτηση επί του ΟΦΗ επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Επιπλέον, βγάζει ξανά στην επιφάνεια το βάθος του ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και την εξαιρετική διαχείρισή του απ’ τον Μίτσελ που σίγουρα είναι για σεμινάριο.

Βεβαίως, μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αποτελεί ο τραυματισμός του Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός επιθετικός αποχώρησε στο πρώτο μέρος με μυϊκό πρόβλημα και θεωρείται απίθανο να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πρώτο ραντεβού με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Αναμφίβολα, η εμπειρία του θα ήταν χρήσιμη, ακόμη και αν ερχόταν απ’ τον πάγκο για να αγωνιστεί. Αν συνυπολογίσουμε και τον αγώνα δρόμου που κάνει ο Βαλντέζ ώστε να μπει στην αποστολή, ο Μίτσελ ουσιαστικά έχει τώρα μόνο τον Ολαϊτάν για την κορυφή της επίθεσης. Ατυχία…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.