Σουηδική …εγγύηση

Ο Μπεργκ είναι αυτό που λένε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού: "value for money". Με συμβόλαιο του ...σήμερα και δίχως να παίρνει εξωπραγματικά χρήματα, ο Σουηδός επιθετικός είναι ...εγγύηση.

Τα γκολ του πολύτιμα, η δουλειά που κάνει στο γήπεδο και η συνεισφορά του στο παιχνίδι του Τριφυλλιού εξίσου σημαντικά στοιχεία, ενώ είναι ένας στράικερ με χαμηλό προφίλ που παίζει πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό του. Και μιας και πιαστήκαμε με τα εγγλέζικα, ο ξανθομάλλης επιθετικός είναι το ιδανικό role model για τα νέα παιδιά του Παναθηναϊκού. 

Ο Μπεργκ είναι σαν …λαχείο για τον Παναθηναϊκό, αν και στην προκειμένη περίπτωση οι Πράσινοι ήταν αυτοί που όρισαν την τύχη τους. Με την επιμονή Νταμπίζα- Αναστασίου το περασμένο καλοκαίρι και το …πρέσινγκ σε Αμβούργο και Μπεργκ, την οικονομική υπέρβαση – με βάση τα νέα δεδομένα- που έκανε η διοίκηση της ομάδας και εν τέλει την εξαιρετική δουλειά που έγινε από το τεχνικό τιμ. Γιατί ο Σκανδιναβός ήρθε στην χειρότερη στιγμή της καριέρας του, ωστόσο βρήκε δίπλα του ανθρώπους που τον πίστεψαν και δούλεψαν σκληρά μαζί του, προκειμένου να επανέλθει στο επίπεδο του. Και τα αποτελέσματα, φαίνονται στο γήπεδο…

Το ματς με τον Απόλλωνα ήταν άλλο ένα προσωπικό show του Μπεργκ. Πέτυχε δύο γκολ, ήταν μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα, κέρδισε πολλές μονομαχίες, βοήθησε όσο μπορούσε και αμυντικά την ομάδα του και οδήγησε τους Πράσινους στην κατάκτηση της νίκης. Ακόμα και αν οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν ήταν σε καλή βραδιά, με νευρικότητα, άγχος και λάθη στο παιχνίδι τους.

Και πάλι ο Μπεργκ έκανε τη διαφορά (θετικός και ο Ντίνας στην επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα), ωστόσο το παιχνίδι με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” πρέπει να αναλυθεί καλά από τους Πράσινους, κυρίως ενόψει των πλέι οφ, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η ομάδα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στον δεύτερο γύρο.

Τρίτο συνεχόμενο…χλιαρό ματς για το Τριφύλλι (είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Γιάννινα και ΟΦΗ) και o Αναστασίου μάλλον έδωσε την πειστικότερη εξήγηση για την μέτρια απόδοση της ομάδας του, αναφέροντας στην συνέντευξη τύπου ότι ίσως …παραμεγάλωσε η αυτοπεποίθηση των Πράσινων μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και λίγο πριν μπει το Τριφύλλι στη δύσκολη μάχη των πλέι οφ, πρέπει το νεανικό σύνολο του Αναστασίου να σκύψει το κεφάλι και να συνεχίσει ταπεινά την σκληρή δουλειά… Αν οι Πράσινοι παραμείνουν προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, τότε στο τέλος της σεζόν θα είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.