Ζούμε όλοι σ’ ένα μπλε λεωφορείο!

Καθώς το ματς με την Κολομβία πλησιάζει, αυξάνεται η σπέκουλα για το ποιο σχήμα θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος, τι θα είναι καλύτερο από πλευράς τακτικής, αν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί απ' την αρχή ή απ' το ημίχρονο ο Φετφατζίδης και άλλα τέτοια -στο τέλος της μέρας- μικρά!

Το μουντιάλ είναι γιορτή. Γιορτή είναι και η συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας στο μεγάλο αυτό ραντεβού και ως τέτοια πρέπει όλοι οι φίλαθλοι, αλλά και οι παροικούντες στην ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ να την αντιμετωπίσουμε! Οι υπερβολικές απαιτήσεις και η γκρίνια περιττές. Ας μην ξεχνάμε πως πριν από δέκα χρόνια μια χούφτα από παιδιά που στηρίχτηκαν στη δύναμη και την τύχη βάδισαν ως το θρίαμβο του Euro με το… σταυρό στο χέρι! 

Στιγμές της ποδοσφαιρικής ιστορίας θα γραφτούν σε λίγη ώρα και εμείς ας είμαστε έτοιμοι να τις καταγράψουμε με σοφία. Τα τεχνικά ας τα γνωρίζουν καλύτερα αυτοί που πρέπει. Είναι σπάνιο (κι ας καλομάθαμε) η εθνική μας ομάδα να βρίσκεται στο παγκόσμιο κύπελλο και να έχουμε… έντεκα ακόμα λόγους να το παρακολουθούμε!

Κι αν ο Σάντος αποφασίσει να κατεβάσει λεωφορείο μπροστά απ’ την εστία μας, ας μη μας ξενίσει. Εξ’ άλλου κάπως έτσι μοιάζει και η χώρα μας. Όλοι ζούμε σ’ ένα «μπλε λεωφορείο» (όπως «yellow submarine») και πορευόμαστε σ’ αυτό εδώ και δεκαετίες. Με τη χαρά και τη λύπη, την κακομοιριά και την αξιοπρέπεια, την αποτυχία και την επιτυχία. Ας φυλάξουμε τη θετική μας ενέργεια γι’ αυτή την ομάδα και ας μην είναι όπως θα θέλαμε. Κι ας μην έχει Σαραβάκο, Δεληκάρη, Παπαϊωάννου ή Σαργκάνη, έχει τα υλικά που την κάνουν ξεχωριστή. Το γαλανό και το λευκό!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.