Με ευρωπαϊκό πρεστίζ στο Σαράγεβο

Μέχρι πριν από τρία χρόνια, μοναδικό ευρωπαϊκό παράσημο του Ατρόμητου ήταν η αναμετρήσεις με την Σεβίλλη και το γκολ του Κορακάκη στο εντός έδρας παιχνίδι.

Τα τελευταία χρόνια όμως το πρεστίζ της ομάδας του Περιστερίου στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα έχει ανέβει θεαματικά.

Η αναγνωρισιμότητα του λογότυπου, οι σχέσεις που έχουν δημιουργθεί με μεγάλους συλλόγους και η εκτίμηση που τρέφει η ΟΥΕΦΑ για τον Ατρόμητο προσθέτουν πόντους στο κύρος του. Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έστειλαν ευχαριστίες στο Περιστέρι, για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο αλλά και για τα βήματα προόδου που κάνουν χρόνο με τον χρόνο.

Στις κληρώσεις πλέον οι άνθρωποι του Ατρόμητου γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και αντιμετωπίζονται με μεγάλο σεβασμό. Είναι γεγονός πως στην φετινή κλήρωση, την πρώτη που ο Ατρόμητος ήταν στους ισχυρούς μιας και μπήκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του europa league η “ομάδα” των Περιστεριωτών ήταν από τις πιο έμπειρες στην διαδικασία.

Στο Σαράγεβο όλα τα ΜΜΕ γράφουν και “μιλούν” για μια σπουδαία ομάδα που θα επισκεφτεί την πόλη, χρίζοντάς την ήδη φαβορί. Τίτλο που ασφαλώς ο Γιώργος Παράσχος ούτε που θέλει να ακούει. Ωστόσο στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 159η θέση ενώ η ομάδα της Βοσνίας στην 282η.

Κι αν οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, οι επιδόσεις λένε πολλά. Και να είστε σίγουροι πως o Τζέναν Ούσκουπλιτς ο τεχνικός της ομάδας, γνωρίζει και έχει μεταφέρει στους παίκτες του, το ότι ο Ατρόμητος είναι η μόνη ομάδα που τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει τόσο τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, αλλά και το ότι πέρσι δεν ηττήθηκε σε κανένα από τα τέσσερα ματς που έδωσε με τον Παναθηναϊκό.

Οι συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να διακριθεί ακόμα στην Ευρώπη μιας και στο Άλκμααρ η τύχη ήταν με τους Ολλανδούς στην πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας εκεί, αλλά και στο Νιούκαστλ ο ανεκδιήγτος Στούντερ επί της ουσίας είχε διαμορφώσει αποτέλεσμα. Πλέον στο Σαράγεβο ο Ατρόμητος πάει προετοιμασμένος, πάει πιο έμπειρος και θα προσπαθήσει να πετύχει την δεύτερη του ευρωπαϊκή νίκη που θα τον φέρει κοντά στην πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.