Ο Ιμπαγάσα είναι πρόκληση…

Βρίσκομαι σε διακοπές. Τη στιγμή που γράφω είμαι στην παραλία και απολαμβάνω τον καλοκαιρινό ήλιο και τη γαλάζια θάλασσα. Μηδενική ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα από επιλογή μου. Να "καθαρίσει" το μυαλό.

Τυχαία έπεσε στα χέρια μου αθλητική εφημερίδα. Ως ρεπόρτερ του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να μάθω τα νέα και τις εξελίξεις της ομάδας. Δεν έχω πιάσει το τηλέφωνο στα χέρια μου για να καλέσω και να ενημερωθώ από πρώτο χέρι για τις εξελίξεις στους “κυανέρυθρους”. Ο Ιμπαγάσα μια ανάσα από τον Πανιώνιο διαβάζω και πολλές σκέψεις αρχίζω να κάνω. Ο Ιμπαγάσα στον “χρεωκοπημένο” Πανιώνιο θα έπρεπε να είναι ο τίτλος.

Ο Πανιώνιος που έχει συγκεκριμένο αριθμό μεταγραφών να κάνει και τη φετινή σεζόν. Επιλέγει όπως φαίνεται τον Ιμπαγάσα. Έναν παίκτη που στα νιάτα του μάγευε με τη μπάλα στα πόδια. Στα 37 του όμως και με μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού παιχνίδια με τον Ολυμπιακό την περυσινή σεζόν και με αρκετούς τραυματισμούς ίσως είναι ρίσκο η απόκτησή του. Δεν ξέρω και δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω πόσα και τι μπορεί να προσφέρει ο Αργεντινός. Αυτό θα το κάνουν οι αρμόδιοι.

Όπως επίσης δεν ξέρω πόσα χρήματα θα εισπράξει (και αν θα τα εισπράξει) ο Ιμπαγάσα.

Αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι πως μια τέτοια κίνηση αποτελεί πρόκληση για τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Για να προχωράνε οι υπεύθυνοι της ομάδας σε μια τέτοια κίνηση προφανώς έχουν μετρήσει και όλες τις “παρενέργειες” αυτής της μεταγραφής. Ίσως να σκέφτονται επιπροσθέτως ότι μπορεί να αυξήσει τα εισιτήρια διαρκείας του, κάτι που δεν έκανε ούτε με Ρεκόμπα, ούτε με Εστογιάνοφ… Ίδωμεν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.