Καλοκαιρινός …τελικός

Από νωρίς στα ...βαθιά μπαίνουν οι Πράσινοι, καθώς καλούνται το βράδυ της Τετάρτης στο «Μορίς Ντουφράν» της Λιέγης να δώσουν έναν καλοκαιρινό ...τελικό.

Η αναμέτρηση με τη Σταντάρ είναι κάτι …παραπάνω από ένας επίσημος αγώνας για το Τριφύλλι και η επιστροφή του Τριφυλλιού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποκτά με το …καλημέρα ξεχωριστή σημασία για πολλούς λόγους.
 
Ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει στις διπλές αναμετρήσεις με τους Βέλγους μονάχα για το ευρωπαϊκό του γόητρο και την ιστορία του, αλλά και για το …μέλλον του. Τα χρήματα που μπορούν να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ από ενδεχόμενη πρόκριση του Τριφυλλιού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ – και κατ’ επέκταση σίγουρης συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ- φαντάζουν σαν μια μεγάλη οικονομική ανάσα. Και οι Πράσινοι θέλουν όσο τίποτα να …αναπνεύσουν και πάλι και να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα από αυτό τον οικονομικό πονοκέφαλο που βασανίζει τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη η αποστολή των παικτών του Γιάννη Αναστασίου και όσο και αν παίζουν τα …παιχνιδάκια τους οι Βέλγοι- στην …τιτάνια προσπάθεια που κάνουν για να περάσουν προς τα έξω ότι δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση- οι Πράσινοι δεν ξεγελιούνται και γνωρίζουν καλά ότι η Σταντάρ είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά όχι και …αξεπέραστο εμπόδιο.

Ασφαλώς και σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση της Λιέγης θα παίξει η αυτοσυγκέντρωση που θα έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Και αυτό γιατί οι Βέλγοι έχουν ήδη ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους και είναι λογικό να βρίσκονται σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό απ’ ότι οι Πράσινοι.

Αν η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου καταφέρει να αντέξει στην -αναμενόμενη- πίεση που θα ασκήσουν οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά, περιορίσει τα επιθετικά ατού των Βέλγων, διαχειριστεί σωστά και με ωριμότητα το παιχνίδι και …χτυπήσει στο αδύναμο σημείο των αντιπάλων (άμυνα), τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες της για να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει και πάλι …Panathinaikos.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.