Λεωφόρος …πρόκρισης!

Καλό, αλλά συνάμα και ...πονηρό αποτέλεσμα το 0-0 που πήρε ο Παναθηναϊκός στη Λιέγη. Σε κάθε περίπτωση, οι Πράσινοι ήταν καλύτεροι από τη Σταντάρ και δικαιούνταν- τουλάχιστον- ένα γκολ, όμως κάτι η αστοχία, κάτι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης την κρίσιμη στιγμή και έμειναν "ανοικτοί" οι λογαριασμοί των δύο ομάδων.

Το Τριφύλλι πήρε άριστα στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ήταν φανερό ότι ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του ήταν καλά διαβασμένοι και γνώριζαν …απέξω και ανακατωτά το παιχνίδι του αντιπάλου. Με ηγέτη τον αλάνθαστο- και κορυφαίο της αναμέτρησης- Γκόρντον Σίλντενφελντ, η αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού λειτούργησε άψογα, οι Πράσινοι κέρδισαν και τη “μάχη” του κέντρου, ενώ οι επιθετικοί του Τριφυλλιού έβαλαν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση τους Βέλγους.

Και αν το πρώτο ημίχρονο ήταν …αναγνωριστικό, αφού οι Πράσινοι δεν είχαν βρει ρυθμό και τα πατήματα τους στο γήπεδο και έπαιξαν περισσότερο συντηρητικά, στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν ομάδα για πρόκριση! Το Τριφύλλι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, “έτρεξε” και πίεσε τη Σταντάρ, κυριάρχησε στο γήπεδο και θα μπορούσε να αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης αν αξιοποιούσε μια από τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε και τελικά …σπατάλησε.

Εξαιρετικός ο Ζέκα (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο), ο Μέντες έδωσε πολλές βοήθειες, ουσιαστικός ο Λαγός, γεμάτος ενέργεια ο Ατζαγκούν, σταθερός ο Κουτρουμπής και σημαντική η παρουσία του έμπειρου Κοτσόλη που έδωσε σιγουριά στην ομάδα του και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Για πρώτο επίσημο παιχνίδι- και τι παιχνίδι- ο Παναθηναϊκός ικανοποίησε με την εικόνα του και το ισόπαλο αποτέλεσμα της Λιέγης δίνει πλέον στο Τριφύλλι ένα …ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον όλα θα κριθούν στη Λεωφόρο και οι Πράσινοι στο σπίτι τους και με τον κόσμο στο πλευρό τους, μπορούν να περάσουν το εμπόδιο της Σταντάρ και να κάνουν δικό τους το ποθητό εισιτήριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.