Και Μήτρογλου και Μπενίτες

Ασφαλώς και το κυρίαρχο θέμα στην επιστροφή του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις, είναι η νίκη επί της Βέροιας. Μία επιτυχία που ήρθε λίγα 24ωρα μετά από το ματς υψηλότατων απαιτήσεων με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Champions League.

Έτσι, προστέθηκε ένα ακόμη τρίποντο στο λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», χάρη στο οποίο προσπέρασαν στη βαθμολογία την (έως και το σαββατόβραδο, πρωτοπόρο) Βέροια.

Η νίκη ήρθε επειδή οι παίκτες του Μίτσελ προσέγγισαν με την απαραίτητη σοβαρότητα την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής. Ήταν συγκεντρωμένοι, επιχειρώντας να εξασφαλίσουν από νωρίς ένα καθαρό προβάδισμα. Άνοιξαν το σκορ με πέναλτι (με την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Τσόρι και Μήτρογλου αναφορικά με το ποιος θα το εκτελέσει, να λύνεται στο ημίχρονο στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου). Όμως, στη συνέχεια δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργούσαν, δίνοντας το δικαίωμα στη Βέροια να βγει από την άμυνά της και να ψάξει την ισοφάριση.

Λίγο πριν από το τέλος, οι πρωταθλητές Ελλάδας κατάφεραν να πετύχουν, όχι ένα, αλλά δύο γκολ, με τον Μπενίτες στο 88′ και τον Κασάμι στις καθυστερήσεις, φθάνοντας σε μία δύσκολη, αλλά καθ’ όλα δίκαιη νίκη. Παρεμπιπτόντως, με τη γενικότερη εικόνα της, η ομάδα της Βέροια απέδειξε στο Καραϊσκάκη πως μόνο τυχαία δεν ήταν η ιδανική εκκίνησή της στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Σίγουρα έχει όλες τις δυνατότητες για να βάλει ψηλά -έως και ανυπέρβλητα- εμπόδια σε οποιονδήποτε αντίπαλο στο πρωτάθλημα.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να κάνουμε ειδική αναφορά στο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος από το 76′ οπότε και αντικατέστησε τον Μήτρογλου, έως και το τελευταίο λεπτό, δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες με την εικόνα του. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι έχει όλες τις δυνατότητες προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά τους πρωταθλητές Ελλάδας στη γραμμή κρούσης. Ουσιαστικά με Μήτρογλου, Μπενίτες, αλλά και Διαμαντάκο (ο οποίος στο ματς με την Βέροια ήταν εκτός αποστολής), οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν να έχουν τις κατάλληλες επιλογές στην επίθεση, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στον πολυμέτωπο αγώνα τους σε Ελλάδα (πρωτάθλημα, κύπελλο) και Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.