Ο μικρός «ήρωας» και το πρόβλημα

Εκ των πραγμάτων, αγώνες όπως αυτός που έδωσε ο Ολυμπιακός με την Παναχαϊκή στην Πάτρα στην πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδας, έχει τις ιδιαιτερότητές του.

Το γεγονός πως διεξήχθη λίγα 24ωρα πριν από μία σειρά δύσκολων αγώνων που περιμένουν τους «ερυθρόλευκους» σε Ελλάδα και Ευρώπη με αντιπάλους τον Ατρόμητο, την Μάλμε και τον ΠΑΟΚ, υποχρέωσε τον Μίτσελ να παρατάξει ένα σχήμα το οποίο ενδεχομένως να μην έχει χρησιμοποιήσει ούτε στην προπόνηση.

Ασφαλώς και πολύ καλά έκανε ο Ισπανός τεχνικός, αφού προείχε η προστασία των παικτών που αναμένεται να τραβήξουν «κουπί» έως και τις 5 Οκτωβρίου, οπότε θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, προέκυψε πρόβλημα με τον τραυματισμό του Σιόβα. Λίγο πριν από το «φινάλε» της νικηφόρας, για τον Ολυμπιακό, αναμέτρησης της Πάτρας, αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα. Και να σκεφθεί κάποιος πως ο διεθνής αμυντικός, έπαιξε απέναντι στην Παναχαϊκή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Μάντσεστερ Σίτι στη Μινεάπολη.

Δυστυχώς για τους πρωταθλητές Ελλάδας, φαίνεται ότι χάνουν έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορούσε να τους βοηθήσει σημαντικά στα επόμενα τρία ματς, τα οποία έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Έτσι, οι επιλογές του Μίτσελ για το κέντρο της άμυνας περιορίζονται σε τρεις: στους Αμπιντάλ, Μποτία και Αυλωνίτη. Δίχως άλλο ο νέος τραυματισμός του Σιόβα είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά του νομίσματος, υπάρχουν ευχάριστα νέα για τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας. Δεν είναι μόνο η εξαιρετική παρουσία του Κώστα Φορτούνη. Αλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που έχει περάσει το κατώφλι της Εθνικής ομάδας. Επομένως, ξέρουμε ότι διαθέτει δυνατότητες. Μόλις βελτιωθεί το επίπεδο της φυσικής κατάστασής του, τότε θα μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο πρωτάθλημα.

Εμείς, θα θέλαμε να σταθούμε στο μικρό «ήρωα» του Ολυμπιακού, τον Νίκο Βέργο. Στη ρεβάνς με την Μάντσεστερ στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν η τρίτη αλλαγή του Μίτσελ. Και λίγο έλειψε να πετύχει γκολ και να γράψει ιστορία στο ντεμπούτο του στην Ευρώπη με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Τώρα, στην Πάτρα στο 20λεπτο που αγωνίστηκε, μας υπενθύμισε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Ήταν μέσα σε πολλές φάσεις και λίγο έλειψε να πετύχει και γκολ. Μην ξεχνάτε πως είναι μόλις 18 ετών. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Και το σημαντικότερο όλων, έναν προπονητή που εμπιστεύεται τα νέα παιδιά και ο οποίος έχει ως στόχο να καθιερώσει στην πρώτη ομάδα κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.