Champions… Greek

Προφανώς και ο Μίτσελ δεν εισακούστηκε που μέρες τώρα φωνάζει πως το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος έχει ανέβει σημαντικά σε σχέση με πέρυσι.

Επομένως απαιτείται η μέγιστη συγκέντρωση και προσπάθεια από τους παίκτες του ώστε να καταφέρουν να υπερασπίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουν μία ομάδα με τις δυνατότητες του Ατρόμητου. Είναι σαφές πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν προσέγγισαν υπό αυτό το πρίσμα την αναμέτρηση του Περιστερίου, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

          Το γιατί πιστεύουμε ότι έχει να κάνει με το μεγάλο ραντεβού της Τετάρτης με την Μάλμε στη Σουηδία, για την 2η αγωνιστική του Champions League. Διότι αν νικήσουν εκεί, οι «Πειραιώτες» θα βάλουν από πολύ νωρίς γερά «θεμέλια» πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα τεράστιο κίνητρο σε μία διοργάνωση της οποίας η λάμψη μπορεί και να «τυφλώσει».

          Έχουμε τη βεβαιότητα πως η μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ το σαββατόβραδο στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να μην έχουν την απαραίτητη συγκέντρωση στο ματς. Ειδικά από τα εικοστό έως το τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό, δεν εφήρμοσαν στο ελάχιστο το σχέδιο δράσης του προπονητή τους και έτσι δέχθηκαν το γκολ που τελικώς έκρινε το ματς σε μία από τις ουκ ολίγες σημαντικές ευκαιρίες του Ατρόμητου.

          Και να σκεφθεί κάποιος πως ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε την ίδια ομάδα που στην πρεμιέρα του Champions League υποχρέωσε την ποδοσφαιρική Ευρώπη να υποκλιθεί, μετά τη νίκη αλλά και την εξαιρετική εμφάνισή της απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ της διοργάνωσης, Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, κυρίως οι νεοφερμένοι στους “Πειραιώτες” θα κατάλαβαν πολύ καλά πως το Champions… Greek δεν είναι απλή υπόθεση και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να έρχονται οι νίκες.

          Η δική μας αίσθηση είναι ότι αποκτά διδακτικό χαρακτήρα η ήττα από τον Ατρόμητο. Αν συνδυάσουμε και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τότε θα πρέπει πια να καταλάβουν άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού ότι θα χρειαστεί να προσεγγίζουν με τη λογική του Champions League και τις αναμετρήσεις του Champions… Greek. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.