Εικοσιεπτά τελικές, ένα γκολ, τρεις βαθμοί…

Στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει και ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ζητούσε κόντρα στη Νίκη Βόλου, καθώς το όμορφο γκολ του Αμπντούλ Ατζαγκούν αρκούσε στο Τριφύλλι για να πετύχει το "τρίποντο" της νίκης.

Πάντως το τελικό 1-0 είναι αρκετά φτωχό και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς από την αρχή μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης οι Πράσινοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του ματς με εντυπωσιακά ποσοστά κατοχής μπάλας και ένα απίστευτο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. 

Η στατιστική “έγραψε” 27 τελικές προσπάθειες για τον Παναθηναϊκό και 15 αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου. Και μόλις ένα γκολ… Αν μη τι άλλο αυτό το …ντόμινο χαμένων ευκαιριών είναι σημαντικός λόγος προβληματισμού, αφού οι Πράσινοι δεν κατάφεραν να “τελειώσουν” νωρίς το ματς και επέτρεψαν στον αντίπαλο τους να ελπίζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Και όπως πολύ σωστά είπε και ο κορυφαίος του αγώνα, Ντάνιελ Πράνιτς μετά τη λήξη του ματς: “όταν μπορείς, τότε πρέπει να σκοράρεις πέντε γκολ”.

Οι Πράσινοι δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της ομάδας του Βόλου και αντιμετώπισαν προβλήματα κυρίως στην επιθετική τους ανάπτυξη, αφού στο πρώτο μέρος το παιχνίδι γινόταν κυρίως από την αριστερή πλευρά με τους Ντίνα και Νάνο και δεν υπήρχε γρήγορο τέμπο και κίνηση στον κενό χώρο. Πάντως με υπομονή και …επιμονή το γκολ ήρθε και στη συνέχεια του αγώνα, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ανέβασαν ρυθμό και έχασαν ένα …τσουβάλι ευκαιρίες. 

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ντάνιελ Πράνιτς που έκανε μπόλικη δουλειά στη μεσαία γραμμή και έδωσε την ασίστ στον Ατζαγκούν, ενώ στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Λουκ Στιλ φάνηκε αρκετά αγχωμένος και δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη πίεση από την αντίπαλη ομάδα, έκανε αβίαστα λάθη. 

Το σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του (δεύτερη στο πρωτάθλημα), κράτησε ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν στη Σούπερλιγκ και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στην Πορτογαλία για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Εστορίλ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.