Αναγνωρίζει ο κόσμος, αποζημιώνουν οι παίκτες

Πέντε 24ωρα μετά τη σπουδαία εμφάνιση στο Τορίνο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, περισσότεροι από 20.000 φίλοι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να περάσουν το απόγευμά του στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Η θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν μεγάλοι και μικροί (καθώς στο Φάληρο βρέθηκαν πάρα πολλά παιδιά), ήταν μία αναγνώριση όσων έκαναν ο Μίτσελ και οι παίκτες του στον ιταλικό βορρά.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανθρακικό ,αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους των «Πειραιωτών». Και το αναφέρουμε τούτο, διότι έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που έπαιξαν ήταν και αποτέλεσμα της εξαιρετικής διαχείρισης του ρόστερ από τον Μίτσελ.

Προκειμένου η ομάδα του να εμφανιστεί φρέσκια από δυνάμεις αλλά και ιδέες μετά τη μεγάλη και επίπονη προσπάθεια στο «Γιουβέντους Στάντιουμ», ο Ισπανός τεχνικός προχώρησε σε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση στο Champions League. Μία επιλογή που εκ του αποτελέσματος τη χαρακτηρίζουμε ευεργετική, αφού τα νέα πρόσωπα έδωσαν ότι ακριβώς χρειαζόταν ο Ολυμπιακός έπειτα από μία ευρωπαϊκή παράσταση.

Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των Γιαννούλη, Μπουχαλάκη (μάλιστα ο Μίτσελ τους έπλεξε το εγκώμιο μετά το φινάλε, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών novasports), Αυλωνίτη, Ντοσεβί και Μπουχαλάκη, οι οποίοι έπαιξαν αντί των Μασουακού, Εντινγκά, Αμπιντάλ, Μανιάτη και Μήτρογλου. Με την εμφάνισή τους, άπαντες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς τον προπονητή τους ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς στη συνέχεια της περιόδου, ακόμη και σε ματς με υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, σε σχέση με το τελευταίο του πρωταθλήματος.

Εν κατακλείδι, η νίκη με 5-1 φαντάζει εμφατική, αλλά είναι μικρή σε σχέση με τον αριθμό των ευκαιριών που έχασαν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Χωρίς υπερβολή θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν πετύχει διπλάσιο αριθμό τερμάτων. Διότι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν στον υπερθετικό βαθμό επιθετική φιλοσοφία και μεγάλη όρεξη για να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή ελκυστικό θέαμα και θετικό αποτέλεσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.